Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos
O matko.Co on robi
Chyba śpi dzisiaj postaram się zasypac Was zdjęciamiChocolate Monster pisze:O matko.Co on robi
No właśnie,chyba
To ja czekam na fotki
To ja czekam na fotki
To omdlenie od uderzenia głową w sufit domku, stąd naruszenie konstrukcji schronienia
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku i z niecierpliwością czeka na
Wiem że zdjęcia miały być... Dziś ale będą dziś w ogóle dziś w pracy dostałam
zapytanie na które nie potrafiłam odpowiedzieć gdyż... mnie zatkało . Otóż, znajoma twarz ( bo znajoma z pracy ciężko to nazwać) zapytała mnie, po co mi tyle świń, bo na fb widziała i co to za frajda mieć świnie? myślicie że te zdjęcia zrobione dziś przemawia do takiej osoby, czy lepiej od razu zapytać po jej mózg skoro go nie używa?
zapytanie na które nie potrafiłam odpowiedzieć gdyż... mnie zatkało . Otóż, znajoma twarz ( bo znajoma z pracy ciężko to nazwać) zapytała mnie, po co mi tyle świń, bo na fb widziała i co to za frajda mieć świnie? myślicie że te zdjęcia zrobione dziś przemawia do takiej osoby, czy lepiej od razu zapytać po jej mózg skoro go nie używa?
Jakie przytulasy Co do znajomej, to ja bym się nie przyjmowała. Zresztą jestem w stanie zrozumieć, że ktoś się dziwi tylu świnkom, jeśli sam nie ma. No, chyba że zapytała z ironią... Ja sama mam świnki od sierpnia, a właściwie to jedna jest od sierpnia, a druga od tygodnia. Są kochanymi zwierzakami, oszalałam na ich punkcie
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Trzeba było odpowiedzieć "znajomej twarzy", że masz świnki po to, żeby je zjeść Ciekawe czy "znajoma twarz" zmieniłaby się w "zdziwioną twarz"....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Hah teraz mi sie przypomnialo jak zbieralem mlecz a sasiadka sie mne zapytala po co ja ciagle tyle tego zbieram tyle ze mnie nie zatklo i odpowiedzialem ze zona robi mi surowki
Co do znajomej twarzy to doszłam do wniosku że nie warto w ogóle z nią rozmawiać, większego sensu to raczej nie ma. Dziś mój Kapsel jedzie na kastracje do Bielska. Przeżywam to strasznie, zwłaszcza że jest taki kochany ale nie chce go skazywac na samotność. Widzę że nie jest szczęśliwy będąc sam a ja chcę żeby był wreszcie szczęśliwy