Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Tazos&Cheetos- zdjęcia!
No jasne! Naprukały do środka i musiały się na chwilę "przewietrzyć"  

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

- 

infrared
Świniole chore.
Najlepsze jest to, że w ogóle bym się nie zorientowała - bo przecież nawet żaden nie kichnie, gdyby mi Cheetos dziś przez chwilę nie kwiczał z jakby z zapchanym nosem. Sama byłam chora, więc prosiaków nie nosiłam - wzięłam dziś Tazosa i ten też świszcze, jakby nos zapchany. No i nie nosiłam, a prawdopodobnie zaraziłam.
Cheetos - lekka infekcja, przeciwzapalny na 3 dni.
Tazos - antybiotyk. Dostał antybiotyk i przeciwzapalny w zastrzyku, jeszcze dodatkowo miał zakraplane oczy - w końcu jak przyjechaliśmy miał te swoje oczęta zaropiałe (delikatne uszkodzenie rogówki w jednym, drugie ok), no i jeszcze pazury...i powiem Wam, że myślałam, że mi świnka schodzi...Zaczął podskakiwać (no ale to po zastrzyku) i lecieć na bok, jakby był bezwładny...Całe szczęście dr Judyta mnie uspokoiła, że już miał ten antybiotyk i że widać, że to nerwus i to pewnie z tego powodu tak się zachowuje - na rękach się uspokajał - ale stwierdziła, że poczekamy kilkanaście minut i zobaczymy, dostał coś przeciwwstrząsowego i w końcu się uspokoił.
Ale mieliśmy zalecone, żeby w razie nawrotu dzwonić - to jest złota kobieta jednak.
Teraz chłopcy odpoczywają po nadmiarze wrażeń.
"Wypis" wyżej Cheetos, niżej Tazos.
 wyżej Cheetos, niżej Tazos.

Najlepsze jest to, że w ogóle bym się nie zorientowała - bo przecież nawet żaden nie kichnie, gdyby mi Cheetos dziś przez chwilę nie kwiczał z jakby z zapchanym nosem. Sama byłam chora, więc prosiaków nie nosiłam - wzięłam dziś Tazosa i ten też świszcze, jakby nos zapchany. No i nie nosiłam, a prawdopodobnie zaraziłam.
Cheetos - lekka infekcja, przeciwzapalny na 3 dni.
Tazos - antybiotyk. Dostał antybiotyk i przeciwzapalny w zastrzyku, jeszcze dodatkowo miał zakraplane oczy - w końcu jak przyjechaliśmy miał te swoje oczęta zaropiałe (delikatne uszkodzenie rogówki w jednym, drugie ok), no i jeszcze pazury...i powiem Wam, że myślałam, że mi świnka schodzi...Zaczął podskakiwać (no ale to po zastrzyku) i lecieć na bok, jakby był bezwładny...Całe szczęście dr Judyta mnie uspokoiła, że już miał ten antybiotyk i że widać, że to nerwus i to pewnie z tego powodu tak się zachowuje - na rękach się uspokajał - ale stwierdziła, że poczekamy kilkanaście minut i zobaczymy, dostał coś przeciwwstrząsowego i w końcu się uspokoił.
Ale mieliśmy zalecone, żeby w razie nawrotu dzwonić - to jest złota kobieta jednak.
Teraz chłopcy odpoczywają po nadmiarze wrażeń.
"Wypis"
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oj, chłopcy, zdrowia!   

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!  ⬇
 ⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci 

⬇
 ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- 

infrared
Abstrahując od chłopaków choróbska, czy tylko dla mnie ten rok jest taki beznadziejny i odliczam dni do jego końca? Wykończył mnie fizycznie, psychicznie, odebrał najważniejszą osobę na świecie - mamę, z każdej strony tylko wierzga nogami i kopie...
Noo, tak musiałam z siebie to wyrzucić.
Dziś pierwszy dzień podawania leków, Cheetos pewnie pójdzie bezproblemowo, ale u Tazosa to są 2 tabletki + probiotyk + krople do oczu, więc najbliższy tydzień sprowadzi się do walki z kilogramem nerwicowej świnki...

Noo, tak musiałam z siebie to wyrzucić.
Dziś pierwszy dzień podawania leków, Cheetos pewnie pójdzie bezproblemowo, ale u Tazosa to są 2 tabletki + probiotyk + krople do oczu, więc najbliższy tydzień sprowadzi się do walki z kilogramem nerwicowej świnki...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Chyba nie tylko dla Ciebie...ja ciągle planuję iść na dłuższe zwolnienie, bo już nerwowo nie wyrabiam w pracy...już nawet byłam u szefowej złożyć wypowiedzenie, ale po 5 dniach je wycofałam...hipoteka  może wezmę ze 2 dni wolnego na święta
 może wezmę ze 2 dni wolnego na święta  

Bardzo mi przykro z powodu mamy 

Zdrówka dla misiaków

Bardzo mi przykro z powodu mamy

Zdrówka dla misiaków

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Zdrówka   
   Już niedaleko do końca,  kolejny rok zawsze niesie jakąś nadzieję na lepsze...

Zdrówka
 Zdrówka