Świnka Pigi w bajkowym DS
Moderator: silje
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Świnka Pigi szuka bajkowego domku :) (Gorzów Wielkopolsk
gratuluję doświnienia. Wcale się nie dziwię, że z taką ślicznotką trudno było się rozstać.
Dawna grenouille
Dziękuję bardzo Skradła serca wszystkich domowników każdy się cieszy, że zostaje z nami
kurde biłam sie z myslami od kiedy zobaczylam filmik z Pigi i ... chciałam ją adoptowac ale widze, ze chętnych bylo wiecej.
Myslez, że Kasia zrozumie, wszystkim nam zalezy na dobru tych slodziaków, a co moze być lepszego niz pozostanie w DT:) odchodzi stres związany z podróża, nowym, otoczeniem, zapachami, nowymi czlowiekami
gratuluje doświnienia
Myslez, że Kasia zrozumie, wszystkim nam zalezy na dobru tych slodziaków, a co moze być lepszego niz pozostanie w DT:) odchodzi stres związany z podróża, nowym, otoczeniem, zapachami, nowymi czlowiekami
gratuluje doświnienia
Re: Świnka Pigi w bajkowym DS
Ma m nadzieję. Jest mi przykro że się zawiodła, ale... Teraz już dziękujemy za gratulacje i dobre słowa i prosimy o kciuki za leczenie oczka
Czułam, że to się tak skończy
Gratuluję i dużo zdrówka dla małej
Gratuluję i dużo zdrówka dla małej
Wcale sie nie dziwie,ze ja sobie zostawilas, tez bym nie oddala takiej pieknoty
To już nawet nie o to chodzi, że piękna... Wczoraj bardzo bolał mnie żołądek i cały dzień przeleżałam w łóżku. TŻ przyniósł mi Pigi żeby mnie "pocieszyła". Wyobraźcie sobie że spała ze mną grzecznie ponad dwie godziny
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Gratuluję powiększenia rodzinki... Moja Lusinka też tak potrafi wtulona spać... To właśnie jest miłość miłość od pierwszego spojrzenia