Ach te świńskie życie, czyli o Ninie, Ptysiu i Miku
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
cavioholiczka
Re: Ach te świńskie życie, czyli o Ninie, Ptysiu i Miku
Siula - wyobraziłam sobie tę sytację

-
katiusha
U mnie także świńskie rzeczy zajmują najwięcej miejsca wśród asortymentu szafowo-szufladowego
Masz pięknych kawalerów
Wszyscy z uśmiechami od ucha do ucha 
Masz pięknych kawalerów
-
wilczurka
Słodkie masz zwierzaki
i to sami przystojniacy 
-
cavioholiczka
wilczurka - dziękujemy
U nas jesienna rutyna... Świnki chyba przygotowują się do snu zimowego, bo mam wrażenie, że każdy wcina za dwóch (poniekąd to je rozumiem
) Postaram się niebawem wstawić jakieś zdjęcia, ale jest ten problem, że wychodzę z domu - ciemno, wracam - ciemno, no i przez to światło takie sobie. Umyłam też ostatnio Mika - chciałam co prawda poczekać na cieplejsze dni, ale chyba bym się nie doczekała - a o takie kłaczki trzeba dbać.
Nie wiem, czy wy tak macie, ale kiedy ja myję tylko jedną świnkę, to później reszta od niej ucieka, jak od ognia
Jakby bały się, że mokre futerko jest zaraźliwe. Wygląda to naprawdę komicznie, bo kiedy umyję Mika i go podsuszę to każdy włos układa mu się w inną stronę, przez co przypomina kosmatego stwora. A, że Miko to świnka przylepa - to biega za innymi świniami, a one przed nim uciekają... Miko myślał, że to zabawa i sobie podskakiwał, ale inne świnie nie udzielały jego szczęścia 
U nas jesienna rutyna... Świnki chyba przygotowują się do snu zimowego, bo mam wrażenie, że każdy wcina za dwóch (poniekąd to je rozumiem
Nie wiem, czy wy tak macie, ale kiedy ja myję tylko jedną świnkę, to później reszta od niej ucieka, jak od ognia
-
katiusha
-
cavioholiczka
Atka 1966 - dziękujemy
Chłopaki witają po dłuższej nieobecności na forum.
Miko - lekko podirytowany (możliwe, że niezadowolony z wykonanej mu przeze mnie fryzury
)

Tutaj, jak zwykle stateczny Ninuś

Lekko ponętnie

Oraz... uwaga, uwaga! Juliusz Cezar we własnej osobie z wieńcem laurowym.

A na koniec taki bonusik, czyli filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=UjsDNQ2 ... e=youtu.be
Chłopaki witają po dłuższej nieobecności na forum.
Miko - lekko podirytowany (możliwe, że niezadowolony z wykonanej mu przeze mnie fryzury

Tutaj, jak zwykle stateczny Ninuś

Lekko ponętnie

Oraz... uwaga, uwaga! Juliusz Cezar we własnej osobie z wieńcem laurowym.

A na koniec taki bonusik, czyli filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=UjsDNQ2 ... e=youtu.be