Świnkonomicon: czas chorób
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Moreni
Re: Świnkonomicon powiększa się
Mamy nową lokatorkę Świnkonomikonu.
Jest z nami od wczoraj. Malutka jest CUYem crested i ma niesamowicie mięciutkie futerko. Podróż zniosła całkiem dobrze, niestety nowe miejsce ją przerosło i cały wczorajszy wieczór spędziła siedząc sztywno w klatce-tymczasówce (biedulka była tak zestresowana, że nawet do norki nie była w stanie sama wejść. Na szczęście, kiedy już ją tam włożyłam po jakimś czasie nieco się rozluźniła). Dzisiaj trochę podjadła, nawet nos czasem z norki wystawia, choć obwąchujące klatkę rezydentki ciągle ignoruje (za to one są coraz bardziej zainteresowane, Momo gryzła do niej pręty). W poniedziałek będziemy łączyć.

-
loriain
O ale super
doczekaliscie sie
z ciekawosci ile ma i ile wazy?
-
Moreni
Troszkę ponad miesiąc (ur. 16.10), na ten moment waży 692g. 
-
loriain
Zazdroszcze Ci! Uwielbiam duze swinie. Jakbym gdzies znalazla Lunkarye CUY to bym chyba zwariowala ze szczescia 
-
Chocolate Monster
Mam nadzieję,że łączenie się uda
I mam nadzieję,że zapełnisz pustki na blogu
I mam nadzieję,że zapełnisz pustki na blogu
-
Moreni
@loriain szczerze mówiąc, to lunkaryie akurat nie widziałam.
Ale bywają długowłose, więc może kiedyś się uda.
@Chocolate Monster no na pewno będzie notka o łączeniu.
@Chocolate Monster no na pewno będzie notka o łączeniu.
-
loriain
Wtedy bylyby dwa marzenia w jednym spelnione 
Trzymam za laczenie
Trzymam za laczenie
-
Moreni
Re: Świnkonomicon powiększa się: Ashoka
@katiusha liczę, że te dwa kilo zrobi.
Miałam okazję wymiziać krewnych i znajomych w pełni wyrośniętych. To trochę tak, jakby człowiek kota na kolanach trzymał <3 A poza tym jakie ona ma mięciusie futerko...
Połączyliśmy je wczoraj. Przebiegło dużo spokojniej niż w przypadku Skuld. Appa w ogóle nie zareagowała na małą (tylko obwąchała), Momo trochę szturchała, ale niespecjalnie. Skuld ciągle gania nową, ale na razie rannych nie ma, więc czekam na rozwój sytuacji.
Połączyliśmy je wczoraj. Przebiegło dużo spokojniej niż w przypadku Skuld. Appa w ogóle nie zareagowała na małą (tylko obwąchała), Momo trochę szturchała, ale niespecjalnie. Skuld ciągle gania nową, ale na razie rannych nie ma, więc czekam na rozwój sytuacji.