Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos
Gratuluję dostania się do kalendarza
Gratulacje chłopaki, Duża!!!
Oj długo nas nie było bo wyjazd last minute i odkopanie się z ciągłych zaległych zaległości sprawił że czasu znowu brak. A tu tyle życzeń i jeszcze duże zdjęcie w kalendarzu na sierpień tak się cieszę że sama nie wierzę w nasze szczęście i tak za Wami tęskniłam mocno jesteście dziewczyny najlepsze na świecie
Dokładnie Kati A ja znowu bez kawałka czasu i znów dawno nas nie było i zaległości ze wszystkim i to nie tylko na forum... . Ciężki mamy okres bo wiecznie w trasie jestem do szpitala ewentualnie w pracy . U nas świnie zdrowe tylko brak miłości i czułości ze strony Dużej bo czasu nie ma. A z nowości to mamy gości wpadli do nas Toffik z Michałem na dwa tygodnie i mają się dobrze, tylko nie wiem czy mi właścicielka reklamacji nie zgłosi po powrocie i nie będę musiała prowiantu dostarczać w postaci działkowej trawy, taki świński urlopik z all inclusive Jutro się wybieramy z wieprzowinkami na działeczkę więc będą Po konsultacji z Justyną nasi Goście będą mieli wycieczkę krajoznawczą, poznają tereny z których pozyskiwane są pyszności, zasmakują koperku, kukurydzy, liści truskawki oraz malin i wielu innych oraz myślę że skubną również "wiedzy" z wyprawy
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Jak u Ciebie takie wczasy all inclusive, to muszę koniecznie o nich pomysleć
Dziękujemy Chocolate Monster za pamięć u nas po staremu wszyscy zdrowi i kochani. Zaniedbalam trochę wątek bo jestem dłuższy czas bez kompa i ciężko wrzucić jakieś zdjęcia, a mam ich pełno. Jak tylko dorwe się do komputera to zasypie Was zdjęciami
Poza tym mamy gości jest u nas Michas i Toffik. Chłopaki zadowolone, biegają, jedzą, krzyczą i popcorninguja do woli. A w domu niby tacy grzeczni Jedno zdjęcie udało mi się wrzucić i muszę Wam pokazać jak Toffik wywalił siebie i domek przy okazji
Poza tym mamy gości jest u nas Michas i Toffik. Chłopaki zadowolone, biegają, jedzą, krzyczą i popcorninguja do woli. A w domu niby tacy grzeczni Jedno zdjęcie udało mi się wrzucić i muszę Wam pokazać jak Toffik wywalił siebie i domek przy okazji
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja nie kumam z jakiej perspektywy jest to zdjęcie
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami