ze to Ona się odezwała.. Co prawda niestety dziś korki na drogach i długo nas nie było....
 ze to Ona się odezwała.. Co prawda niestety dziś korki na drogach i długo nas nie było....Moderator: pastuszek

ze to Ona się odezwała.. Co prawda niestety dziś korki na drogach i długo nas nie było....
 ze to Ona się odezwała.. Co prawda niestety dziś korki na drogach i długo nas nie było....Jejku gdzie tu jest głowa a gdzie zadek????dominika45 pisze: po wysuszeniu pojawiła się taka kudłata i mieciuteńka kulka..
 Konkretne ma dziewczyna te włosy
 Konkretne ma dziewczyna te włosy  

a swinie zjedza ja bo zjedza ale bez szalu. Ale bede miec ziarna owsa to z tym sprobujemy
 a swinie zjedza ja bo zjedza ale bez szalu. Ale bede miec ziarna owsa to z tym sprobujemy  

To był jakiś taki zwykły, podebrany ze stajennej paszarni, teraz też na zimę zasieję. I polecam robić to w kuwecie od klatki, fajne bo niskie, a duża powierzchnia
 To był jakiś taki zwykły, podebrany ze stajennej paszarni, teraz też na zimę zasieję. I polecam robić to w kuwecie od klatki, fajne bo niskie, a duża powierzchnia   

Dobry pomysł!! a skąd masz ziemię? czy taka z ogrodniczego neutralną jak do kwiatów?katiusha pisze:Ja owies choduję w moich doniczkach balkonowych na klatce schodowej. W lecie rosną w nich pelargonie