16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

loriain
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Pestka jest przecudna. Ale reszcie tez niczego nie brakuje  

- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Nooo uważaj, One ostatnio strasznie tkliwe są    .
 .

.
 .- 

Chocolate Monster
A ja po faworyzuje Jagódkę   
   Kiedyś Ci ją ukradnę
 Kiedyś Ci ją ukradnę  

Kiedyś Ci ją ukradnę
 Kiedyś Ci ją ukradnę  
- Aussie.
- Kontakt:
Oooooj komuś tu chyba jesienne słoneczko zaszkodziło   . Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie
 . Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie   .
 .

. Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie
 . Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie   .
 .- Aussie.
- Kontakt:
Pesteczka dzisiaj pożegnała się z włosami. Z bólem je ścinałam ale to co przechodziłam przy pielęgnacji tego włosa, a raczej to co Ona przechodziła to jakiś horror   . Stwierdziłam, że mniejszym złem będzie po prostu pozbycie się tego "problemu"
 . Stwierdziłam, że mniejszym złem będzie po prostu pozbycie się tego "problemu"  . Pestka po zabiegu wydaje się być zadowolona, dziwnie lekka. Wreszcie widzę czy moja świnka siedzi czy stoi czy leży
. Pestka po zabiegu wydaje się być zadowolona, dziwnie lekka. Wreszcie widzę czy moja świnka siedzi czy stoi czy leży  !
!

Podczas strzyżenia też Pestka się trochę nakrzyczała więc Jagoda musiała pocieszyć i pocałować .
 .

A to jest to czego młoda się dzisiaj pozbyła..

No i stópkowy bonus .
 .

. Stwierdziłam, że mniejszym złem będzie po prostu pozbycie się tego "problemu"
 . Stwierdziłam, że mniejszym złem będzie po prostu pozbycie się tego "problemu"  . Pestka po zabiegu wydaje się być zadowolona, dziwnie lekka. Wreszcie widzę czy moja świnka siedzi czy stoi czy leży
. Pestka po zabiegu wydaje się być zadowolona, dziwnie lekka. Wreszcie widzę czy moja świnka siedzi czy stoi czy leży  !
!
Podczas strzyżenia też Pestka się trochę nakrzyczała więc Jagoda musiała pocieszyć i pocałować
 .
 .
A to jest to czego młoda się dzisiaj pozbyła..

No i stópkowy bonus
 .
 .
- 

loriain
Kurcze to ja musze koniecznie Pchle obstrzyc zeby jej nogi zobaczyc   

Pestka mimo utraty futerka dalej piekna a te stopy
 a te stopy  

Pestka mimo utraty futerka dalej piekna
 a te stopy
 a te stopy  
- Aussie.
- Kontakt:
Nooo obciachałam nożyczkami ale jutro wygładzę maszynką  . Ma za gęsty włos i jest go za dużo żeby strzyc od razu maszynką bo się blokuje a laska jest meeega czuła na punkcie nawet minimalnego pociągnięcia za włos więc trzeba to robić na prawdę delikatnie i uzbroić się w ogrom cierpliwości
. Ma za gęsty włos i jest go za dużo żeby strzyc od razu maszynką bo się blokuje a laska jest meeega czuła na punkcie nawet minimalnego pociągnięcia za włos więc trzeba to robić na prawdę delikatnie i uzbroić się w ogrom cierpliwości   .
 .

. Ma za gęsty włos i jest go za dużo żeby strzyc od razu maszynką bo się blokuje a laska jest meeega czuła na punkcie nawet minimalnego pociągnięcia za włos więc trzeba to robić na prawdę delikatnie i uzbroić się w ogrom cierpliwości
. Ma za gęsty włos i jest go za dużo żeby strzyc od razu maszynką bo się blokuje a laska jest meeega czuła na punkcie nawet minimalnego pociągnięcia za włos więc trzeba to robić na prawdę delikatnie i uzbroić się w ogrom cierpliwości   .
 .- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ile futra   Faktycznie musiało być jej ciężko, ale na urodzie nie straciła
 Faktycznie musiało być jej ciężko, ale na urodzie nie straciła  

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!  ⬇
 ⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci 

⬇
 ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- 

loriain
U mnie Luna taka nadwrazliwa... no ale czego sie nie robi dla wygody  

- 

Alex
Z wlosami czy bez pieknie wyglada   ja jak czesze swoja Wiki to zawsze mowie a w cholere je zetne a potem mi sie robi zal i zostawiam
 ja jak czesze swoja Wiki to zawsze mowie a w cholere je zetne a potem mi sie robi zal i zostawiam  

ja jak czesze swoja Wiki to zawsze mowie a w cholere je zetne a potem mi sie robi zal i zostawiam