Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
O widzę, że staffik wpadł Ci w oko
Niestety wszystkie teriery mają duuużo energii i jakoś trzeba to wykorzystać bo jak nie to mogą demolować mieszkanie

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Wiem, że taka "przypadłość" terierów, ale z tego co czytałam to one nie potrzebują aż tak dużo ruchu. Tzn oczywiście jak wszystkie pieski ale nie tak skrajnie dużo jak choćby psy gończe czy pasterskie. Choć moja wiedza opiera się tylko na necie, osobiście nie znam nikogo kto by miał staffika i bardzo żałuję.martuś pisze:O widzę, że staffik wpadł Ci w okoNiestety wszystkie teriery mają duuużo energii i jakoś trzeba to wykorzystać bo jak nie to mogą demolować mieszkanie
Ja kocham owczarki niemieckie długowłose, ale niestety na tej powierzchni się nie zmieści... Cavalier jest średnim psem, ani nie małym jak york, ani też nie za dużym, do bloku w sam raz 

- Anula
- Kontakt:
O matko, z całym szacunkiem dla miłośników tej rasy ale nie cierpię yorków. W ogóle nie lubię małych, krzyczących psówAssia_B pisze:Ja kocham owczarki niemieckie długowłose, ale niestety na tej powierzchni się nie zmieści... Cavalier jest średnim psem, ani nie małym jak york, ani też nie za dużym, do bloku w sam raz

Też nie lubię, chodziło mi o prezentacje wymiarów 

- Anula
- Kontakt:
Wymiarów?! Moja Tesia mogłaby zjeść takiego yorka jednych chłapnięciemAssia_B pisze:Też nie lubię, chodziło mi o prezentacje wymiarów

Dobrze, czyli Cavalier to coś między Alvinem, a Bambusem
To owczarek siostry 

- Anula
- Kontakt:
Przy którejś wizyt u weta obok na stanowisku przyjmowany był york. Lekarka się pyta właściciela ile waży, odp: coś ponad 2 kilo. Nasz wet, który bardzo dobrze zna Cwaniaka (i co dziwniejsze jeszcze bardziej go lubi
) jak usłyszał obok te 2 kilo, spojrzał się na mnie po czym nachylił nad Cwaniakiem i powiedział do niego "Cwaniak, spokojnie dałbyś mu radę" 

Alvin jest tak zadziorny, że Cavalierkowi też da radę
Bardziej boję się reakcji Pieszczoszka... Ale myślę, że będzie dobrze 
Ile waży Cwaniak? Alvin 1180

Ile waży Cwaniak? Alvin 1180

- Anula
- Kontakt:
Cwaniak 1160g. Ale wiesz tu chodzi o siłę charakter a nie mięśni
Ja się właśnie bardzo boję jakby moje świnie przyjęły psa, to mnie mocno hamuje w zakupie

Ja się właśnie bardzo boję jakby moje świnie przyjęły psa, to mnie mocno hamuje w zakupie