Nie no, nie wierzę w to, co widzę. Odkorkował się, od nocy się obżera, tylko micha-seler-siano, co jakiś czas kilku-kilkunastominutowa przerwa na odpoczynek i z powrotem do żarcia. Nawet nie mam kiedy leków mu podawać, bo się boję, żeby nie przestał jeść
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler Par Lynda Lemay
Dziadzio po kontroli. Stan ogólny dobry, problemy są tylko z drożdżakami i skokami hormonów po usunięciu torbieli tarczycy. Niestety, zmiana w brzuchu znów urosła, do 37 mm średnicy (9 mm w dwa miesiące). Na razie i tak nic z tym nie zrobimy, bo musi się ogarnąć po ostatnich atrakcjach, ale jest to też zmiana niezłośliwa, więc nie wiem, czy w ogóle należy ją ruszać. Na razie zachowuje się normalnie.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Daj mu narazie spokój.Zmiana niezłośliwa,czuje się dobrze,niech odsapnie po ostatnich "atrakcjach "...Miną następne 2 mies. -zobaczysz.Trzymajcie się chłopaki !
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Co tu napisać... Dziadzio nadal chudnie, ale nie bardzo szybko. Je sam mniej więcej normalnie, trochę go dokarmiam (2-3 razy dziennie), nie wydaje mi się, żeby to był ciąg dalszy tarczycy i drożdżyca. Zaczynam podejrzewać anemię, jutro zrobimy morfologię.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers