16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Re: Oooo matko co tu się dzieje..

Post autor: Aussie. »

Dzima pisze:3cia w połowie
Ale co ale co?
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Aussie. pisze:
Dzima pisze:3cia w połowie
Ale co ale co?
Klatka, niebieska, zielona i szara do połowy. Tracisz orientację przy tylu zwierzakach :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

No tak, faktycznie :lol: . Się pogubiłam :D.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Corgi świetne :lol: Rozumiem, że na hasło "świnka" od razu są przy Tobie zwarte i gotowe? :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Korki (corgi) tak na prawdę to są szczęśliwe jak jesteśmy na spacerze i mam cały czas tylko dla nich.
Nie wszystkie psy są moje ani nie wszystkie psy są mamy. Moje są korki i Florka, reszta psów jest mamy. Na spacery Florka jeździ z mamą i resztą oziczej bandy a my z korkami wychodzimy sami. Nie to samo tempo spaceru co u ozików :). W sumie tylko wtedy mam czas wyłącznie dla nich i nie muszą się mną z nikim dzielić. Są wtedy szczęśliwe, naprawdę.. :)

Obrazek

Obrazek

Dolar lubi robić z siebie grubą, ciepłą, smutną kluchę na zdjęciach..

Obrazek

Dzisiaj ćwiczyliśmy sobie na spacerze "zostań", kto widzi korki, kto :D?

Obrazek

Na deser Kuleczka w swoim podsufitnym koszyczku :love:

Obrazek

Oraz Jagoda która w dniu dzisiejszym stwierdziła, że skoro Pestka może być chlebem to ona od dzisiaj będzie bułką.. :levitation:

Obrazek
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..

Post autor: maleńka »

Tyle do miziania :love: Wrzuciłabyś mi też zdjęcia Pchełki bo dawno nie widziałam :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Są w wątku! Nie jesteś na bieżąco :D!
Zapraszam do nas:
Obrazek
maleńka

Post autor: maleńka »

W tym samym czasie się pojawiły więc wybacz :redface:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Chmurek pisze:
Dziękuje :jupi:

Mogę spytać skąd u was corgi w domu? Jest to bardzo mało popularna rasa w Polsce.\

Jeeejku jakoś przeoczyłam Twój komentarz.. W sumie ciężko mi powiedzieć dlaczego mama zdecydowała sie na corgi, kiedy pojawił się w domu pierwszy miałam 8 lat.. Zwłaszcza, że przez kilka lat przed corgi hodowała rottki :D . Ogólnie rasa jest dosyć ciężka, może dlatego jest ich niewiele :).
Zapraszam do nas:
Obrazek
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Aussie. pisze:
Chmurek pisze:
Dziękuje :jupi:

Mogę spytać skąd u was corgi w domu? Jest to bardzo mało popularna rasa w Polsce.\

Jeeejku jakoś przeoczyłam Twój komentarz.. W sumie ciężko mi powiedzieć dlaczego mama zdecydowała sie na corgi, kiedy pojawił się w domu pierwszy miałam 8 lat.. Zwłaszcza, że przez kilka lat przed corgi hodowała rottki :D . Ogólnie rasa jest dosyć ciężka, może dlatego jest ich niewiele :).

Rottki? Nie znam tego skrótu. Od jakiej to rasy? Co masz na myśli że rasa jest ciężka? Wydaje mi się że jest wiele ras popularniejszych, a trudniejszych w ułożeniu. Pytam dlatego, że wiem jak kiedyś będę mieć psa to będzie to corgias. Nie mam nikogo wśród znajomych kto by miał corgiego więc dopytuje :D Ba! - raz w życiu widziałam tylko corgiasa na żywo a mieszkam w dużym mieście.

Piszę tego posta, a mój luby się śmieje: Co piszesz że odkupisz Corgiego i że cena nie gra roli :lol:
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”