To ja jakaś niedoświadczona bardzo jestem, warchlaki nigdy nie zrobiły mi na kolanach
 To ja jakaś niedoświadczona bardzo jestem, warchlaki nigdy nie zrobiły mi na kolanach 
Moderator: pastuszek
 U mnie obobienie to standard. Wczoraj Luna narobila Dużemu pod koszulkę,  wyszła spod niej, wyniuchala któregoś bobka i mało mu dziury w koszulce nie zrobiła tak chciała się do niego dostać
 U mnie obobienie to standard. Wczoraj Luna narobila Dużemu pod koszulkę,  wyszła spod niej, wyniuchala któregoś bobka i mało mu dziury w koszulce nie zrobiła tak chciała się do niego dostać   Nie mogłam jej odczepić, ja ją do góry a ona zębami trzyma materiał
 Nie mogłam jej odczepić, ja ją do góry a ona zębami trzyma materiał  

Czasem zdarza im się nasikać na mnie, ale bobki są rzadkością
 Czasem zdarza im się nasikać na mnie, ale bobki są rzadkością   
  Ale później mama się na mnie wkurza, że kanapa obsikana...
 Ale później mama się na mnie wkurza, że kanapa obsikana...  
 ⬇
 ⬇

Na myśl przychodzi mi też Pinacolada, ale chyba nieco za długie
  Na myśl przychodzi mi też Pinacolada, ale chyba nieco za długie   
  Głównie siedzi pod trapami, czasem wyjdzie z koleżankami siano poskubać i mocno widać, że chce uwagi.. Mam nadzieję że później będzie lepiej
 Głównie siedzi pod trapami, czasem wyjdzie z koleżankami siano poskubać i mocno widać, że chce uwagi.. Mam nadzieję że później będzie lepiej