potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

loriain
Re: Potwory i spółka, czyli Luniak, Elmo i małe coś
Dostaliśmy wiadomość bombę - jutro przylatuje sunia, bomba to to że jest w zaawansowanej ciąży - max dwa tygodnie  

- 

Pikabu
Ojeju   A co to za sunia? W sensie jakich rozmiarów? Jak to tam u Was działa, macie jakieś fundacje? Sunia to jedno, ale szczeniaczki to jednak spory zamęt w domu. Oj trudna sytuacja, nie wiem nawet co mądrego napisać. Trzymam nadal za sunię kciuki niech będzie dzielna.
 A co to za sunia? W sensie jakich rozmiarów? Jak to tam u Was działa, macie jakieś fundacje? Sunia to jedno, ale szczeniaczki to jednak spory zamęt w domu. Oj trudna sytuacja, nie wiem nawet co mądrego napisać. Trzymam nadal za sunię kciuki niech będzie dzielna.

A co to za sunia? W sensie jakich rozmiarów? Jak to tam u Was działa, macie jakieś fundacje? Sunia to jedno, ale szczeniaczki to jednak spory zamęt w domu. Oj trudna sytuacja, nie wiem nawet co mądrego napisać. Trzymam nadal za sunię kciuki niech będzie dzielna.
 A co to za sunia? W sensie jakich rozmiarów? Jak to tam u Was działa, macie jakieś fundacje? Sunia to jedno, ale szczeniaczki to jednak spory zamęt w domu. Oj trudna sytuacja, nie wiem nawet co mądrego napisać. Trzymam nadal za sunię kciuki niech będzie dzielna.- 

loriain
Sunia to z tego co wiem kundelek średniej wielkości dosyć kudłaty. Dla niej domek już mamy, musi tylko się oszczenić i odchować maluchy. Trzymajcie kciuki żeby w miocie nie było ich wiele, bo im mniej tym szybciej im nowe domki znajdziemy. My niestety nie możemy żadnego zatrzymać, mówiąc wprost nie stać nas w tym momencie na psa.
Korzystając dziś z dnia wolnego i ładnej pogody zrobiliśmy pierwszy w życiu potworów wypas na trawce w ogródku 

Trzy pupki Stres zbliża.
 Stres zbliża.

Luniaczek <3

I co się patrzysz?

Mała Pchła 

Nie martwcie się Towarzysze, znajdę drogę ucieczki!

To ja sobie poleżę 

Nie wiem czemu to ostatnie jest do góry nogami

Korzystając dziś z dnia wolnego i ładnej pogody zrobiliśmy pierwszy w życiu potworów wypas na trawce w ogródku

Trzy pupki
 Stres zbliża.
 Stres zbliża.
Luniaczek <3

I co się patrzysz?

Mała Pchła

Nie martwcie się Towarzysze, znajdę drogę ucieczki!

To ja sobie poleżę

Nie wiem czemu to ostatnie jest do góry nogami

- 

Pikabu
 Trzymam kciuki, za to, że nie będzie dużo maluchów. Miałam o tym sama pisać, ale tak złośliwie to brzmiało jak to napisałam... Dobrze, że już chociaż dom dla suni jest. A jak jest mała i puchata to może i szczeniaczki będą małymi ładnymi kulkami i znajdą domki szybko (dobre domki).
 Trzymam kciuki, za to, że nie będzie dużo maluchów. Miałam o tym sama pisać, ale tak złośliwie to brzmiało jak to napisałam... Dobrze, że już chociaż dom dla suni jest. A jak jest mała i puchata to może i szczeniaczki będą małymi ładnymi kulkami i znajdą domki szybko (dobre domki). Fajnie macie
 Ale to ostatnie zdjęcie mnie skołowało
 Ale to ostatnie zdjęcie mnie skołowało  Kurcze dopiero jak dotarłam do podpisu to stwierdziłam, że jednak wszystko ze mną ok.
 Kurcze dopiero jak dotarłam do podpisu to stwierdziłam, że jednak wszystko ze mną ok.- 

loriain
No to że jest ciężarna nikomu nie jest na rękę, dlatego nie ma nic złośliwego w pragnieniu aby było ich jak najmniej. Byliśmy gotowi przetrzymać psa te parę tygodnie, ale na kinder niespodziankę już nie. Nigdy nie mieliśmy styczności z cięzarną suszką, więc poszukujemy teraz informacji co i jak...
Nie wiem czemu to zdjęcie mi się obróciło Późne lato jest najfajniejsze. Potwory już w domu, pady i śpią. Nadmiar emocji
 Późne lato jest najfajniejsze. Potwory już w domu, pady i śpią. Nadmiar emocji  

Nie wiem czemu to zdjęcie mi się obróciło
- 

Pikabu
Nawet nic nie podpowiem bo sama niewiele wiem  Podziwiam Was, że staracie się temu podołać.
 Podziwiam Was, że staracie się temu podołać. 
Ja za to chyba wolę wiosnę i jesień, wolę takie bardziej unormowane temperatury Ale dla świń lato jest fajne bo sporo zielonki i innych atrakcji
 Ale dla świń lato jest fajne bo sporo zielonki i innych atrakcji 

Podziwiam Was, że staracie się temu podołać.
 Podziwiam Was, że staracie się temu podołać. Ja za to chyba wolę wiosnę i jesień, wolę takie bardziej unormowane temperatury
- 

loriain
Pikabu wiesz jeżeli już zdeklarowalismy pomoc dla psa, wszystko jest załatwione to mimo przykrej niespodzianki nie jesteśmy w stanie odmówić.  Takie miekkie du.py z nas   

Z innej beczki. Niemcy to dziwny kraj. W poszukiwaniu nieuzytkow i łąk zwiedzamy całą okolicę bo:
- zagospodarowane
- skoszone
- ogrodzone i pod prądem 

Dziś mieliśmy szczęście, znaleźliśmy kawałek łąki między zagajnikiem a polem kukurydzy wiec na kolacje w menu babka, mniszek, trawka i podkradzione liście kukurydziane

Z innej beczki. Niemcy to dziwny kraj. W poszukiwaniu nieuzytkow i łąk zwiedzamy całą okolicę bo:
- zagospodarowane
- skoszone
- ogrodzone i pod prądem

Dziś mieliśmy szczęście, znaleźliśmy kawałek łąki między zagajnikiem a polem kukurydzy wiec na kolacje w menu babka, mniszek, trawka i podkradzione liście kukurydziane

- 

Pikabu
Ja widzę to tak, że macie dobre serca  

Haha, w sumie nigdy nie musiałam w Polsce szukać, więc nie wiem jak to tu wygląda. Ale konia mam na wsi i też wszystko tam pod prądem albo ogrodzone drutem kolczastym Kurcze kukurydza! Muszę jutro podkraść będąc w stajni. W sumie ta stajni to serio jest marzenie, niedość, że moja kobyłka tam wyzdrowiała to świnie mają tyle jedzonka niepryskanego, że lepiej nie mogły trafić. Pewno w przyszłe wakacje zabiore je tam na jedzonko i bieganie
 Kurcze kukurydza! Muszę jutro podkraść będąc w stajni. W sumie ta stajni to serio jest marzenie, niedość, że moja kobyłka tam wyzdrowiała to świnie mają tyle jedzonka niepryskanego, że lepiej nie mogły trafić. Pewno w przyszłe wakacje zabiore je tam na jedzonko i bieganie  

A tak chociaż znasz okolicę

Haha, w sumie nigdy nie musiałam w Polsce szukać, więc nie wiem jak to tu wygląda. Ale konia mam na wsi i też wszystko tam pod prądem albo ogrodzone drutem kolczastym
 Kurcze kukurydza! Muszę jutro podkraść będąc w stajni. W sumie ta stajni to serio jest marzenie, niedość, że moja kobyłka tam wyzdrowiała to świnie mają tyle jedzonka niepryskanego, że lepiej nie mogły trafić. Pewno w przyszłe wakacje zabiore je tam na jedzonko i bieganie
 A tak chociaż znasz okolicę

- 

Assia_B
Świneczki widac zadowolone z trawingu  

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Oj tak pogoda służy i chyba moje też pójdą zaraz na trawkę do ogródka. A to ci sunia z bomba szczeniaków. Współczuję bo to zawsze jakiś kłopot takie szczeniaki i szukanie im domku   za szybkie domki dla szczeniakow. To ci znajomi niespodziankę wam zrobili
  za szybkie domki dla szczeniakow. To ci znajomi niespodziankę wam zrobili   

I tak świnie będą radzić psami

I tak świnie będą radzić psami

Kraska (ze mną od 06.02.2016)   http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]