Siula myślę, że musimy jej zrobić komisyjny nalot

Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

w końcu mam sklepy zaraz przy domu a nawet pizzerie xD Zaraz czas meble skręcać.. Myślę, że jak nam dacie kilka dni to wypadniemy pozytywnie na tej wizycie poadopcyjnej, bo teraz to mam nie wszystkie świnki na odpowiednim metrażu
 w końcu mam sklepy zaraz przy domu a nawet pizzerie xD Zaraz czas meble skręcać.. Myślę, że jak nam dacie kilka dni to wypadniemy pozytywnie na tej wizycie poadopcyjnej, bo teraz to mam nie wszystkie świnki na odpowiednim metrażu  ale poprawimy się
 ale poprawimy się 

miłego skręcania!  Ja mam go po dziurki w nosie, a potem weź to wszystko rozpakuj jeszcze
 miłego skręcania!  Ja mam go po dziurki w nosie, a potem weź to wszystko rozpakuj jeszcze  
 łózka nie mamy jak skręcić, bo świnie sypialnie zajęły póki co..
 łózka nie mamy jak skręcić, bo świnie sypialnie zajęły póki co.. 
  a tak w ogóle nie polecam przeprowadzek z 10 świnkami i 2 kotami
 a tak w ogóle nie polecam przeprowadzek z 10 świnkami i 2 kotami 
 Ja z trzema świniami miałam mnóstwo ich bagaży
  Ja z trzema świniami miałam mnóstwo ich bagaży  
 a świnie chyba w 10!
  a świnie chyba w 10! Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Caaała ciężarówa!
 Caaała ciężarówa!
 Ja samych ciuchów miałam 4 (albo 5.. Nie jestem pewna
 Ja samych ciuchów miałam 4 (albo 5.. Nie jestem pewna  ) takie wory + pudło takie do szafy z ikei.
 ) takie wory + pudło takie do szafy z ikei. Wiec pewnie jutro wieczorem lub pojutrze będę budować pałac świński
 Wiec pewnie jutro wieczorem lub pojutrze będę budować pałac świński  Tylko kurczę to na jedną dużą zagrodę starczy.. Jeszcze muszę gdzieś upolować z jedną lub dwie czarną lub czerwoną.
 Tylko kurczę to na jedną dużą zagrodę starczy.. Jeszcze muszę gdzieś upolować z jedną lub dwie czarną lub czerwoną.