Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

katiusha

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: katiusha »

Święta prawda.. :(
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Czy ktoś może mi wyjaśnić gdzie jest lato? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Mam nadzieję, że w sierpniu będzie słonko, bo chłopcy dwa tygodnie u dziadków z ogródkiem.... Mam nadzieję, że będą korzystać :D
Alex

Post autor: Alex »

Ja w sierpniu mam urlop to bedzie cieplo :jupi:
katiusha

Też stawiam na sierpień, bo mam wtedy urlop :102:
Assia_B

Powiem Wam, że ja to strasznie czekam na urlop. Oczywiście, że cieszę się z powodu ślubu, ale z samego urlopu cieszę się jeszcze bardziej. Ostatnio ma dość korpo życia muszę chyba nabrać dystansu, żeby nabrać nowej siły.

Jutro jadę odebrać suknię ślubną. Jest gotowa :jupi: Mam nadzieję, że będzie taka jak sobie wymarzyłam. Była szyta na wymiar, że tak powiem, więc podczas przymiarki nie widziałam całości :)

Zostało 27 dni.. Czas coraz szybciej biegnie. Na ślub pojedziemy prawdopodobnie autem rodziców :) Z klimą, więc chłopcy będą mieli lepszą podróż. Chociaż jak pogoda będzie taka jak teraz to nawet bez klimy nie byłoby problemu. Cieszę się, że jadą z nami :) Po pierwsze tęskniłabym za nimi przez te 1,5 tygodnia, a po drugie będą w końcu mieli wybieg na trawie :)
katiusha

Szykuje się emocjonująca wyprawa! :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Assia_B

A no będzie... Wiem, że to daleko... Ale nie wyobrażam sobie, że ich z nami nie będzie na miejscu :) Muszą być! Przecież to część rodziny! :) Byli już z nami u dziadków na święta i podróż przebiegła w porządku. Teraz też będzie dobrze :)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Na pewno będzie dobrze. Moje panny często podróżują ze mną, przyzwyczaiły się, musiały, bo przecież ich na cały weekend nie zostawię same w domu, jeżdżą ze mną do dziadków :D
Ojej, ja też nie moge się doczekać aby zobaczyć Cię w sukni ślubnej... jak ja uwielbiam panny młode :102:
Assia_B

Po ślubie wstawię jakieś foto :-)

A tymczasem mój ukochany nosek
Obrazek

Niestety chłopców nie będzie w przyszłym roku w kalendarzu... W sumie to się nie dziwię przy tylu pięknych zdjęciach ;)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Tak, czas pędzi jak szalony...niestety...
Assiu, nie martw się o kalendarz. W tym roku ja podziwiam Was a przyszłym pokażesz moich chłopaków Pieszczochowi i Alvinowi :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”