Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Czy ktoś może mi wyjaśnić gdzie jest lato? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Mam nadzieję, że w sierpniu będzie słonko, bo chłopcy dwa tygodnie u dziadków z ogródkiem.... Mam nadzieję, że będą korzystać
Mam nadzieję, że w sierpniu będzie słonko, bo chłopcy dwa tygodnie u dziadków z ogródkiem.... Mam nadzieję, że będą korzystać

Też stawiam na sierpień, bo mam wtedy urlop 

Powiem Wam, że ja to strasznie czekam na urlop. Oczywiście, że cieszę się z powodu ślubu, ale z samego urlopu cieszę się jeszcze bardziej. Ostatnio ma dość korpo życia muszę chyba nabrać dystansu, żeby nabrać nowej siły.
Jutro jadę odebrać suknię ślubną. Jest gotowa
Mam nadzieję, że będzie taka jak sobie wymarzyłam. Była szyta na wymiar, że tak powiem, więc podczas przymiarki nie widziałam całości 
Zostało 27 dni.. Czas coraz szybciej biegnie. Na ślub pojedziemy prawdopodobnie autem rodziców
Z klimą, więc chłopcy będą mieli lepszą podróż. Chociaż jak pogoda będzie taka jak teraz to nawet bez klimy nie byłoby problemu. Cieszę się, że jadą z nami
Po pierwsze tęskniłabym za nimi przez te 1,5 tygodnia, a po drugie będą w końcu mieli wybieg na trawie 
Jutro jadę odebrać suknię ślubną. Jest gotowa

Zostało 27 dni.. Czas coraz szybciej biegnie. Na ślub pojedziemy prawdopodobnie autem rodziców

A no będzie... Wiem, że to daleko... Ale nie wyobrażam sobie, że ich z nami nie będzie na miejscu
Muszą być! Przecież to część rodziny!
Byli już z nami u dziadków na święta i podróż przebiegła w porządku. Teraz też będzie dobrze 

Na pewno będzie dobrze. Moje panny często podróżują ze mną, przyzwyczaiły się, musiały, bo przecież ich na cały weekend nie zostawię same w domu, jeżdżą ze mną do dziadków
Ojej, ja też nie moge się doczekać aby zobaczyć Cię w sukni ślubnej... jak ja uwielbiam panny młode

Ojej, ja też nie moge się doczekać aby zobaczyć Cię w sukni ślubnej... jak ja uwielbiam panny młode

Po ślubie wstawię jakieś foto 
A tymczasem mój ukochany nosek

Niestety chłopców nie będzie w przyszłym roku w kalendarzu... W sumie to się nie dziwię przy tylu pięknych zdjęciach

A tymczasem mój ukochany nosek

Niestety chłopców nie będzie w przyszłym roku w kalendarzu... W sumie to się nie dziwię przy tylu pięknych zdjęciach

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Tak, czas pędzi jak szalony...niestety...
Assiu, nie martw się o kalendarz. W tym roku ja podziwiam Was a przyszłym pokażesz moich chłopaków Pieszczochowi i Alvinowi
Assiu, nie martw się o kalendarz. W tym roku ja podziwiam Was a przyszłym pokażesz moich chłopaków Pieszczochowi i Alvinowi

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami