Spóźnione - wszystkiego najświńszego
Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Tost i Nachos - Tostowe urodziny! s.64 :)
Jakie przytulasy

-
cappuccino
Miałam nic nie pisać, żeby nie krakać, ale jestem pełna euforii. Znaleźliśmy kawalerkę! Nawet w umowie mamy wpisane, że właściciel zgadza się na świnki!
Musimy ją tylko odmalować na koszt właściciela. Nie jest źle, wyszło w miarę tanio, trochę się pobawimy z malowaniem, ale już mi się po prostu nie chciało szukać i denerwować. Tym bardziej, że lokalizacja taka, na jakiej nam najbardziej zależało, a cena nam bardzo odpowiada.
Cała kawalerka ok 30 m2, sam pokój ma 17m2, więc mam nadzieję, że się tam pomieścimy - w każdym razie miejsce na świniaki już wyczaiłam
Najwyżej zrezygnujemy z jakiegoś mebla
. Cieszy mnie osobna kuchnia, co prawda mała, ale osobna i z oknem.
Niby teraz nam jest wygodnie, bo mamy duży pokój i duże mieszkanie, jednak mieszkanie z 3 osobą stało się uciążliwe, więc mam nadzieję, że będzie nam lepiej.
Także wstępnie 22 wchodzimy z malowaniem, a 1 sierpnia mamy zamiar przespać w mieszkaniu pierwszą noc.
Oby wszystko poszło po naszej myśli
Musimy ją tylko odmalować na koszt właściciela. Nie jest źle, wyszło w miarę tanio, trochę się pobawimy z malowaniem, ale już mi się po prostu nie chciało szukać i denerwować. Tym bardziej, że lokalizacja taka, na jakiej nam najbardziej zależało, a cena nam bardzo odpowiada.
Cała kawalerka ok 30 m2, sam pokój ma 17m2, więc mam nadzieję, że się tam pomieścimy - w każdym razie miejsce na świniaki już wyczaiłam
Niby teraz nam jest wygodnie, bo mamy duży pokój i duże mieszkanie, jednak mieszkanie z 3 osobą stało się uciążliwe, więc mam nadzieję, że będzie nam lepiej.
Także wstępnie 22 wchodzimy z malowaniem, a 1 sierpnia mamy zamiar przespać w mieszkaniu pierwszą noc.
Oby wszystko poszło po naszej myśli
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ooo
, trzymam
. Spokojnie się pomieścicie, my mieliśmy wcześniej prawie 40m2, pokój miał 17-18m2 i osobna kuchnia i spokojnie z trzema świniami dało radę. Tylko ja nie mogłam spać z nimi w jednym pokoju
. Powodzenia w takim razie! 
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Kochani, poprzednio mieszkalam na 35m2. Najpierw z córką i dwiema świnkami, a potem, kiedy dziecie dorosło i poszło na swoje - ze świnkami od dwóch do kilkunastu
Spokojnie się pomieścicie!
Spokojnie się pomieścicie!
-
Assia_B
Nasze mieszkanie ma 38m, ale ma dwa małe pokoje, a kuchnia jest mikroskopijna, ale dajemy radę
Super, że właściciel nie ma nic przeciwko świnkom
My wynajmujemy od siostry i szwagra, więc o pozwolenie na zwierzaki się nie martwiliśmy 
Super, że właściciel nie ma nic przeciwko świnkom
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
to extra!fajnie, że właściciel nie ma nic przeciwko świnkom
nie ważne ile metrów, ważne, że sami.. tzn ze świnkami 
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wspaniale. Można powiedzieć, że w końcu na swoim
A są plany co do większej/nowej klatki? bo wiesz skoro wy macie nowe mieszkanie... 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
cappuccino
Planów na razie nie ma
Raczej by coś większego się tam nie zmieściło, ale ich przestrzeń życiowa zostanie powiększona o kuchnie
Przepraszam, że zaniedbuję, ale od trzech dni pracowałam ciągle -_- Nogi mi odpadają i jak wracam to nie mam siły na nic. Dzisiaj skończyłam robotę o 22.30 a jutro na 8.30 muszę iść na obowiązkowe zebranie
Także kładę się spać. M, dba o świnie i je dokarmia i nawet im sprząta
Mnie za to wita wesoły kwik jak wchodzę do domu!
Jutro postaram się ponadrabiać wszystkie wątki!

Przepraszam, że zaniedbuję, ale od trzech dni pracowałam ciągle -_- Nogi mi odpadają i jak wracam to nie mam siły na nic. Dzisiaj skończyłam robotę o 22.30 a jutro na 8.30 muszę iść na obowiązkowe zebranie
Jutro postaram się ponadrabiać wszystkie wątki!
-
cappuccino
Jejejeje! Chłopcy są w kalendarzu! Już się lipca nie mogę doczekać!
No i gratuluję wszystkim, bo tyyyle znajomych mordek
No i gratuluję wszystkim, bo tyyyle znajomych mordek