myslisz ze nie slyszeli? Swinie wszystko slysza na swoj temat
Moderator: pastuszek
 a co do najładniejszych świnek to obaj panowie mnie kupili. A z pań to zdecydowanie mama Baranka podbiła moje serce. Na zdjęciach ma minkę "kochaj mnie, kochaj"
 a co do najładniejszych świnek to obaj panowie mnie kupili. A z pań to zdecydowanie mama Baranka podbiła moje serce. Na zdjęciach ma minkę "kochaj mnie, kochaj" 

Mąż pojechał do Oazy, bo najbliżej, zobaczymy co powiedzą. Żeby tylko znów nie trzeba było chłopaków rozdzielać, bo to się można zastrzelić potem z tym łączeniem.
 Mąż pojechał do Oazy, bo najbliżej, zobaczymy co powiedzą. Żeby tylko znów nie trzeba było chłopaków rozdzielać, bo to się można zastrzelić potem z tym łączeniem.  Nie boli go to, więc tyle dobrego, ale i tak mi smutno. Kurde, prawie 3 tygodnie od zabiegu, 10 dni ze szwami, 9 dni po zdjęciu szwów!
 Nie boli go to, więc tyle dobrego, ale i tak mi smutno. Kurde, prawie 3 tygodnie od zabiegu, 10 dni ze szwami, 9 dni po zdjęciu szwów!   Może nic z tym nie każą robić... Karmeli trzeba było szwy po operacji zdjąć, bo miała uczulenie i też sobie popylała z taką płytką raną, aż się zagoiło. Ano i właśnie, Karmeli oczko się podrażniło, muszę przemyć. Tylko niezłomne rodzeństwo Kawa & Baranek nie robi mi dodatkowych niedzielnych atrakcji i oby tak zostało.
 Może nic z tym nie każą robić... Karmeli trzeba było szwy po operacji zdjąć, bo miała uczulenie i też sobie popylała z taką płytką raną, aż się zagoiło. Ano i właśnie, Karmeli oczko się podrażniło, muszę przemyć. Tylko niezłomne rodzeństwo Kawa & Baranek nie robi mi dodatkowych niedzielnych atrakcji i oby tak zostało. 

Cieszę się, że nowych kaszaków nie ma. Nigdy więcej operacyjnych kaszaków! Mogę go macać co drugi dzień, ale nie pozwolę na wyhodowanie takiego bydlaka. Od 14.06 trwa ta historia - świń powinien dawno zapomnieć, że coś mu na tyłku wyrosło, a tu jeszcze trochę, zanim zapomni...
 Cieszę się, że nowych kaszaków nie ma. Nigdy więcej operacyjnych kaszaków! Mogę go macać co drugi dzień, ale nie pozwolę na wyhodowanie takiego bydlaka. Od 14.06 trwa ta historia - świń powinien dawno zapomnieć, że coś mu na tyłku wyrosło, a tu jeszcze trochę, zanim zapomni... 
 *wraca do oglądania zdjęć*
  *wraca do oglądania zdjęć* Takie ciacho z kremem a nie sucharek
 Takie ciacho z kremem a nie sucharek