Najdzielniejsza wśród świnek Babcia Bisia
Moderator: pastuszek
Re: Bisia znowu choruje :( [LUBLIN/KRAKÓW]
Co fotka to Biśka piękniejsza, ona jest wyjątkowej urody i ten zadowolony słodki pycholek... 

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Co u słodkiej Bisi? 

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Hej,hej! Prosimy o wiadomości o naszej panience! 

- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Jestem tu na forum codziennie, ale nie mamy nowych zdjęć
, więc i wieści nie dodaję na bieżąco.
Balbina stabilnie, robimy trochę miękkie boby, ale poza tym nie ma na co narzekać. No, ewentualnie na upał momentami
.
Jutro czeka nas przeprowadzka, potem zaczynam praktyki w nowej przychodni... także trzymajcie kciuki. Jak Wam dobrze pójdzie, to postaram się na początku tygodnia o jakąś Biśkową sesję
.

Balbina stabilnie, robimy trochę miękkie boby, ale poza tym nie ma na co narzekać. No, ewentualnie na upał momentami

Jutro czeka nas przeprowadzka, potem zaczynam praktyki w nowej przychodni... także trzymajcie kciuki. Jak Wam dobrze pójdzie, to postaram się na początku tygodnia o jakąś Biśkową sesję

- Beatrice
- Kontakt:
Re: Dom dla Bisi poszukiwany! :) [LUBLIN/KRAKÓW]
Co to za praktyki,Meg? Pytam bo 25 lat spędziłam na pracy w szpitalu...Trzymamy kciuki za WAS OBIE!

- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Balbina przypomina, że (TFU TFU!!) jest zdrowa, pięknie kwicząca o codzienną dawkę paszy, wcinająca ładnie granulat (no dobra, zjada co piątą chrupkę), sianko, zioła, warzywa, owoce, gałązki, zieleninę oraz frędzle od dywanu (
)... tylko gdzie ten nowy dom?!
Charakterna świnia poszukuje równie charakternych rodziców, którzy pomogą jej odnaleźć się w tym świnkowo ludzkim świecie.

Ps.Beatrice, taki "prawie szpital"- przychodnia weterynaryjna.

Charakterna świnia poszukuje równie charakternych rodziców, którzy pomogą jej odnaleźć się w tym świnkowo ludzkim świecie.

Ps.Beatrice, taki "prawie szpital"- przychodnia weterynaryjna.

Biśka jest naprawdę świetna i bardzo urodziwa... 

- Beatrice
- Kontakt:
A ,Meg,przychodnia weterynaryjna! Super! Czyli Bisia ma szczęście! Tylko ten domek...Kurcze ,ja też mam chłopaka! A w kolejce czekają Pernilla i Belinda,a z nimi to by było trudniej...Choć gdyby sytuacja moja życiowa troszkę się poprawiła to myślę,że przy 3 pokojach wszystkie można by jakoś zagospodarować...