Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
zagli

Re: Sześcioświń? Nie można ich nie kochać...

Post autor: zagli »

Cynthia, jak chcesz ją zabrać i żeby ktoś z nią tu siedział w Warszawie to dawaj do mnie. Klatkę mam.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Zagli, dziękuję :buzki: , jakbym ją zabrała to bym ją ze sobą już woziła... Na razie czekam na telefon z lecznicy. Może Pani doktor jeszcze nie dotarła.... Trochę się denerwuję, ale ona nie zachowuje się dziwnie... Dzwoniła, Pani dr jeszcze nie ma :glowawmur: A ja jak na szpilkach. Mimo że jestem w 99% pewna, że jej nic nie jest, poza być może przeziębieniem, to i tak się martwię... :glowawmur:
zagli

Bądźmy dobrej myśli :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Jakby coś się działo to dzwoń :ok:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Z całej siły :fingerscrossed: :fingerscrossed: za Miracle i wyprostowanie szybkie Twoich spraw.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Miracle w lecznicy na obserwacji, ja tkwię w stolicy. Pani doktor chora, nie wiadomo czy jutro będzie. Jest zalecone RTG, krwi nikt na oczy nie widział. Siedzę tu i jestem strasznie zła, że mogłam być w domu, gdyby nie głupota i nieodpowiedzialność niektórych osób (pozwólcie że nie sprecyzuję)... Kolejna ciężka noc mnie czeka, bo myślę sobie o niej, samej w obcym miejscu, bez dziamgających psiapsiółek... Tż mówi, że Dream i Ginger jakieś ogłupiałe, odnaleźć się nie mogą... Jutro o 10 będę wiedzieć, co i jak. Czy doktor się zjawi i będzie RTG... Strasznie się o nią boję... Ale muszę wierzyć, że to tylko przeziębienie... [kto wie ile kosztuje RTG - w przybliżeniu... Już czuję, że z torbami pójdę - zmobilizuję się wreszcie do zrobienia bazarku...]
Ann

Post autor: Ann »

Może to jednak nic groźnego :fingerscrossed:
Trzymaj się :pocieszacz:
Tysia

Post autor: Tysia »

Właśnie wiadomość pisałam, czy coś wiesz.. Ja płaciłam 60zł z narkozom :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Jutro muszę być na nogach o 7, dziś spałam 4 godziny... Boję się iść spać, za bardzo przeżywam to świństwo moje kochane... Boję się, że głupoty mi się przyśnią (zawsze tak mam jak coś się dzieje)... Strasznie chciałabym już być w domu... I żeby ona była w swojej klatce, ze swoimi dziewczynami... I jeszcze dużo innych rzeczy bym chciała, ale najpierw zdrowia dla Chomika Mordercy (Tż ją tak czasem nazywa, bo mu jego Chomika przypomina)...
zagli

Cynthia nawet nie wiesz jak sie cieszę, że już ok :love: :jupi:
Usia

Post autor: Usia »

Moniś mam zaskórniaki, nie krępuj się i wal jak w dym!

Jak tylko się u Ciebie uspokoi przyjeżdżamy (ja, Ala i Justynka) na kawę! Mamy dużo spraw do obgadania!
Trzymam kciukasy, by wszystko dobrze się skończyło! :fingerscrossed:

:buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”