Moderator: pastuszek

Bardzo poprawiła mi humor wizja marchewki rosnącej na grzbiecie świnkiAsita pisze:Leonku, lepiej hodować sobie marchewkę niż kaszaki...
 Dziękuję!
 Dziękuję!

Popłakałam się dziś, jak zobaczyłam... wiem, że to tylko kaszak, ale to mój ukochany Leon, ma dopiero 14 miesięcy, a już mu coś będą robić. A dr Judyty w MV już nie ma
 Popłakałam się dziś, jak zobaczyłam... wiem, że to tylko kaszak, ale to mój ukochany Leon, ma dopiero 14 miesięcy, a już mu coś będą robić. A dr Judyty w MV już nie ma  

Na pewno nic strasznego nie będzie. Na pewno tylko 'qui qui' będzie i po sprawie
 Na pewno nic strasznego nie będzie. Na pewno tylko 'qui qui' będzie i po sprawie  A potem tylko smaru-smaru i się pięknie zagoi
 A potem tylko smaru-smaru i się pięknie zagoi  

Wszyscy będziemy trzymać kciuki za Leonka
 Wszyscy będziemy trzymać kciuki za Leonka  
  Z Nutką jechałyśmy do niej ponad 500km i wszystko poszło tak jak planowałam (a nawet lepiej
 Z Nutką jechałyśmy do niej ponad 500km i wszystko poszło tak jak planowałam (a nawet lepiej  ).
 ). Przezywasz tak jak ja- jak Gruszce np pobierali zeskrobine, dr Dorota mnie wyprosiła z gabinetu, bo mało nie zeszłam z nerw, a w poczekalni płakałam, bo mała głosno lamentowała
  Przezywasz tak jak ja- jak Gruszce np pobierali zeskrobine, dr Dorota mnie wyprosiła z gabinetu, bo mało nie zeszłam z nerw, a w poczekalni płakałam, bo mała głosno lamentowała