Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele..Do 3

Post autor: Kanja »

Poproszę te 2 kapciochy.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

pastuszek pisze:Musze spojrzeć czy jest dostępny, na pewno będę domawiać polar w nadchodzącym/kolejnym tygodniu, więc jak będzie to i ten domówię :ok:
W razie czego zamawiaj i nie pytaj o szycie tylko szyj hehe :love: Ja tylko kase wpłace :buzki:
MałePuchateŚwinki

Post autor: MałePuchateŚwinki »

Ja poproszę tunel bez ociepliny koloru turkusowego, do powieszenia i miętowy hamak bez ocieplenia :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

:ok:
Tylko od razu uprzedzam, że trzeba trochę poczekać.
MałePuchateŚwinki

Post autor: MałePuchateŚwinki »

Dobrze, na pw może mi pani wysłać numer konta? Byłabym wdzięczna :)
Rodezja

Post autor: Rodezja »

a materac do klatki 120 ferplast rabbit ile by mniej więcej kosztował?
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Rodezja poszło pw jakiś czas temu :)

Małepuchateświnki prosiłabym o podanie danych do wysyłki ;)

W weekend będę w końcu zamawiać polar na materace, więc się odezwę do wszystkich oczekujących i zamawiających :ok:
Gandalf

Post autor: Gandalf »

Witam poraz pierwszy na forum:-),
Mam pytanie odnośnie materacyków, tzn.z czego jest zrobione ich wypełnienie? Jak się spisują odnośnie niemiłych zapachów? Pytam, bo niedawno używałam takie polarowe materace dla gryzoni, wytrzymałam dokładnie przez tydzień, w środku jest wypełnienie owatą. Niestety musiałam się poddać, bo trzeba było je prać codziennie, w zasadzie zapach pojawiał się po kilkunastu godzinach. Sprzątanie rzeczywiście o niebo łatwiejsze niż dry beda, odkurzaczem raz dwa i po sprawie, pranie też, gdyż materacyk jest lekki. Dry bed w okresie letnim piorę co ok 5 dni, gdyż nie lubię, kiedy w klatce czuć smrodek;-) Dlatego te materacyki bardzo mnie rozczarowały :( , może ta owata po prostu się do tego nie nadaje?? wszystko było by super, lekkość, szybkie czyszczenie, wygląd ...tylko ta słaba pochłanialność zapachu..Może pastuszku masz inny patent na te materacyki niż w przypadku moich materacy? :roll:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Z tego, co wiem, materacyki są wypełniane wyłącznie owatą, czyli poliestrową tapicerską ociepliną. Sama szyję i korzystam z podobnych wynalazków, i jestem zadowolona z kombinacji polaru z warstwą chłonną.
Jedno jest ważne - wielkość klatki. Z jakiegoś powodu w klatkach poniżej 100 cm nie spisują się żadne koce ani materacyki.
Może w twoim przypadku lepiej spisałyby się podkłady higieniczne Seni Soft/Bella My Friend? Niestety, są to jednorazowe "pieluszki", więc koszty rosną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”