Przynajmniej przez rok mogła zaznać miłości i ciepła prawdziwego domu.
Dla kochanej Ptysi

Moderator: pastuszek

Ptysia nie będzie sama za Tęczowym Mostem, bo za niedługo dołączy do niej moja ukochana Gloria
  Ptysia nie będzie sama za Tęczowym Mostem, bo za niedługo dołączy do niej moja ukochana Gloria   To tak bardzo boli, najgorsza ta bezsilność i to, że trzeba podjąć decyzję o uśpieniu. Gloria jest w bardzo ciężkim stanie, a jeszcze tydzień temu sama chodziła. Prawie trzy tygodnie walki, jazdy po specjalistach i wszystko do niczego
  To tak bardzo boli, najgorsza ta bezsilność i to, że trzeba podjąć decyzję o uśpieniu. Gloria jest w bardzo ciężkim stanie, a jeszcze tydzień temu sama chodziła. Prawie trzy tygodnie walki, jazdy po specjalistach i wszystko do niczego   Wiem, że jadę z nią w ostatnią podróż, ale gdzieś tam łudzę się, że może jednak uda się ją uratować
 Wiem, że jadę z nią w ostatnią podróż, ale gdzieś tam łudzę się, że może jednak uda się ją uratować   

Ty na pewno zrobiłaś dla niej wszystko co można.
  Ty na pewno zrobiłaś dla niej wszystko co można. Podjęłam decyzję o uśpieniu
  Podjęłam decyzję o uśpieniu   

Lekarz powiedział mi, że miał niedawno taki sam przypadek i zmianę taką jak u Glorii (struktura kalafiorowata, biała) i to był ropień
  Lekarz powiedział mi, że miał niedawno taki sam przypadek i zmianę taką jak u Glorii (struktura kalafiorowata, biała) i to był ropień