dziękuję kimerko za radę, będę moczyć tak jak mówisz
Moderator: pastuszek
 Chociaż z dwojga złego lepiej pewnie, że siebie nawzajem nie dziabnęły...
 Chociaż z dwojga złego lepiej pewnie, że siebie nawzajem nie dziabnęły... 
   Jesteś z niego zadowolona? Bo ja bardzo
 Jesteś z niego zadowolona? Bo ja bardzo 
 bardzo Ci dziękuję Kochana ze mi go pokazałas
 bardzo Ci dziękuję Kochana ze mi go pokazałas   przypuszczałam ze jest odjazdowy ale aż takiego wypasu się nie spodziewałam
 przypuszczałam ze jest odjazdowy ale aż takiego wypasu się nie spodziewałam   polecam każdemu
  polecam każdemu  
 Kciuki za pogodzenie
  Kciuki za pogodzenie  

Niech się paluch szybko goi..
 Niech się paluch szybko goi..  

idealnie potrafi je wyeksponować podczas wlezu
 idealnie potrafi je wyeksponować podczas wlezu   A tak nawiasem mówiąc, chłopaki bardzo mile mnie zaskoczyli
 A tak nawiasem mówiąc, chłopaki bardzo mile mnie zaskoczyli   pomimo wojny przed wyjściem bardzo dobrze zareagowali na Morfeusza i Feniksa. Kapsel tylko wywoływał ogólne oburzenie zwłaszcza u Limeryka i Chrupka. Kapsel znalazł sobie kolegę w Morfeuszu, ale w domu tak kolorowo juz nie było
  pomimo wojny przed wyjściem bardzo dobrze zareagowali na Morfeusza i Feniksa. Kapsel tylko wywoływał ogólne oburzenie zwłaszcza u Limeryka i Chrupka. Kapsel znalazł sobie kolegę w Morfeuszu, ale w domu tak kolorowo juz nie było  

Ja na zimę zrobiłam taki wkład polarowy z ociepliną. Nie trzeba wtedy owijać kocem.
 Ja na zimę zrobiłam taki wkład polarowy z ociepliną. Nie trzeba wtedy owijać kocem.

nie potrafię ich przyuczyc
 nie potrafię ich przyuczyc   może od chłopaków podłapią, musze zorganizować jakiś wspólny piknik
  może od chłopaków podłapią, musze zorganizować jakiś wspólny piknik  
 Podawaj codziennie troszeczkę, w końcu poznają się na dobrym smaku
 Podawaj codziennie troszeczkę, w końcu poznają się na dobrym smaku