- wiek świnki: ok.7-9 m-cy
- płeć świnki: samiec
- adopcyjne numerki świnek: 2681
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Wrocław, lubię
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: Prosię z tej miski https://www.facebook.com/events/1701331503418109
Jesteśmy po leczeniu grzyba, świerzba i awitaminozy, nadrobiliśmy braki w żywieniu (ale to tajemnica - nie mówcie Dużej).
- informacje dot. diety: jedziemy na CN, ale generalnie zje wszystko z ręką włącznie, jeśli nie cofniemy jej odpowiednio szybko.
- stan adopcji: REZERWACJA
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji z Pisanką
ŚWINKA NADAJE SIĘ DO MAŁYCH DZIECI ale wymaga chwili cierpliwości i nadzoru dorosłych
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kaska.karwat@gmail.com, PW
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
- imię świnki: Pisanka
- wiek świnki: ok. 7-9 m-cy
- płeć świnki: samiec
- adopcyjne numerki świnek: 2684
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Wrocław, lubię
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: jak wyżej
- informacje dot. diety: jedziemy na CN, ale generalnie zje wszystko z ręką włącznie, jeśli nie cofniemy jej odpowiednio szybko.
- stan adopcji: REZERWACJA
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji z Mendlem
ŚWINKA NADAJE SIĘ DO MAŁYCH DZIECI ale wymaga chwili cierpliwości i nadzoru dorosłych
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kaska.karwat@gmail.com, PW
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Szybcy i dzicy, jak wszyscy w tej rodzinie i jak wszyscy mamy poważne zadatki na miziaki, tylko trzeba nad nami popracować.
Chłopaki średnio się kochają, ale mają takie temperamenty, że nie wyobrażam sobie łączenia ich z kimkolwiek innym. Leją się co chwilę, ale krwi i latających kłaków brak, więc chyba po prostu lubią tak spędzać czas

Jak to ładnie ujęła porcella w wątku Mnożnika i Iloczyna: "Zasadniczo odróżnialni"

...Mendel jest rudszy

Tu są dwie świnki - Mendel z prawej, Pisanka z lewej. Tu jest też odpowiedź na pytanie, dlaczego Pisanka

Dwunogi stwór bez głowy

Adopcja na zasadach stowarzyszenia - zostało już opisane co to oznacza, wystarczy poszukać i się zapoznać. Jest dla mnie ważne abyś to zrobił/a samodzielnie - na wizycie chętnie wyjaśnię dlaczego