Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- 

Marta_K
Re: Ryszard[*],Stefan&Lucjan;Jerzy&Antoni;Franciszek;Marian
W domu aktualnie mam 9 świnek, no to wiadomo, nie na wszystkie świńskie wybryki zwracam uwagę... Ale Franuś w nocy przeszedł sam siebie... W nocy obudziło mnie i Tż-ta głośne walenie, jakby świńska walka... W sumie Antek i Jurek są zgodni, Lucek i Stefcio też... 
A pozostała piątka siedzi pojedynczo.... No to biegiem zapalamy światło, żeby zobaczyć co się dzieje... Patrzymy a tu w przedzielonej klatce po stronie Mariana - diabeł Franciszek się z nim tłucze Nie wiem jak on się tam dostał... bo w sumie nie miał jak przejść... na dole "ścianka" lekko się odchyla... ale powstaje wtedy naprawdę minimalna luka.... Za mała na okrągłego Franciszka....
  Nie wiem jak on się tam dostał... bo w sumie nie miał jak przejść... na dole "ścianka" lekko się odchyla... ale powstaje wtedy naprawdę minimalna luka.... Za mała na okrągłego Franciszka....  

No ale rozdzieliliśmy i w kimę...
A rano budzi mnie ćwierkanie i kwikanie Mariana... patrzę co on tak stoi na prętach i o coś prosi i co on taki czerwony pod pyskiem... Biedak ma rozciętą wargę, po nocnym tajnym spotkaniu z Franciszkiem.... Dobrze, że Franek się do niego dostal w nocy, to pewnie się w miarę szybko obudziliśmy i rozdzieliliśmy... Ciekawe co bym zastała, gdyby dostał się do niego w któryś dzień rano, my w pracy i po 10 godzinach nieobecności wracamy... Nie ma co... Potrafią zapewnić rozrywkę chłopcy.

A pozostała piątka siedzi pojedynczo.... No to biegiem zapalamy światło, żeby zobaczyć co się dzieje... Patrzymy a tu w przedzielonej klatce po stronie Mariana - diabeł Franciszek się z nim tłucze
 Nie wiem jak on się tam dostał... bo w sumie nie miał jak przejść... na dole "ścianka" lekko się odchyla... ale powstaje wtedy naprawdę minimalna luka.... Za mała na okrągłego Franciszka....
 No ale rozdzieliliśmy i w kimę...
A rano budzi mnie ćwierkanie i kwikanie Mariana... patrzę co on tak stoi na prętach i o coś prosi i co on taki czerwony pod pyskiem... Biedak ma rozciętą wargę, po nocnym tajnym spotkaniu z Franciszkiem.... Dobrze, że Franek się do niego dostal w nocy, to pewnie się w miarę szybko obudziliśmy i rozdzieliliśmy... Ciekawe co bym zastała, gdyby dostał się do niego w któryś dzień rano, my w pracy i po 10 godzinach nieobecności wracamy... Nie ma co... Potrafią zapewnić rozrywkę chłopcy.
- 

atka1966
o kurcze ! Franek, ty cholero  daj spokój Mariankowi
 daj spokój Mariankowi  jednak mały czarny diabełek jest niereformowalny
  jednak mały czarny diabełek jest niereformowalny  

głaski dla pozostałych chłopców

daj spokój Mariankowi
 daj spokój Mariankowi  jednak mały czarny diabełek jest niereformowalny
  jednak mały czarny diabełek jest niereformowalny  
 głaski dla pozostałych chłopców

- 

Marta_K
No niereformowalny niestety... Marian ma rozwalony cały kącik "ust", ale je, więc mu tego nie ruszam, coby mu tam nie narozrabiać bardziej....
A tu zdjęcie z jeszcze całym pyskiem:

A tu zdjęcie z jeszcze całym pyskiem:

- 

Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Biedny Marianek  , uroczy ma pysio
 , uroczy ma pysio 

, uroczy ma pysio
 , uroczy ma pysio 
- 

Kiniuchaaa
Cudny chłopaczyna   

Chłopaki nie wolno tak!

Chłopaki nie wolno tak!

- 

StokrotkaPn
Biedny Marian. Jak zobaczyłam tą fotkę to pomyślałam ,że wstawiłaś fotkę Śnieżki-Danki.
Głaski dla całego stada

Głaski dla całego stada
- 

Marta_K
No oni są podobni... W końcu jaki ojciec - taka córkaStokrotkaPn pisze:Biedny Marian. Jak zobaczyłam tą fotkę to pomyślałam ,że wstawiłaś fotkę Śnieżki-Danki.
Głaski dla całego stada

- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Franek chłopie, wrzuć na luuzz   

Marianku, życzę Ci cierpliwości do kumpli!

Marianku, życzę Ci cierpliwości do kumpli!