Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
aniawu pisze:Chciałabym zamówić jamkę materiał niebieski świnka peppa (26), a w środku miętowy (35). Do Georga wkrótce dołączy kolega więc potrzebuję nowego mebelka
Rozglądnę się za żółtym a i zielonym w sumie też, bo ostał się jedynie seledynowy i ciemnyanuleczka pisze:pastuszku dlaczego nie masz żółtego polaru lub cytrynowego ? Pokombinowałabym wtedy z różnymi kolorami norek.Przydałyby mi się ze 4 lub 6 nowych norek bez ociepliny, i tak wsadzam do środka kawałek drybedu
... to świetnie . Zielony też by podpasował pod żółty. W razie czego daj znać na prywacie co i kiedy hihipastuszek pisze:Rozglądnę się za żółtym a i zielonym w sumie też, bo ostał się jedynie seledynowy i ciemnyanuleczka pisze:pastuszku dlaczego nie masz żółtego polaru lub cytrynowego ? Pokombinowałabym wtedy z różnymi kolorami norek.Przydałyby mi się ze 4 lub 6 nowych norek bez ociepliny, i tak wsadzam do środka kawałek drybedu
Wysłałam pw odnośnie żółtego, na zielony może kiedy indziej zapoluje jednakanuleczka pisze: pastuszku dlaczego nie masz żółtego polaru lub cytrynowego ? Pokombinowałabym wtedy z różnymi kolorami norek.Przydałyby mi się ze 4 lub 6 nowych norek bez ociepliny, i tak wsadzam do środka kawałek drybedu
Poprzez prywatną wiadomośćŁaciata pisze:Może mi ktoś powiedzieć jak zamówić te piękności?