Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia, instrukcje oraz pomysły na różne akcesoria :)
Bardzo cały dzień wczoraj na wybiegu zamiast biegać to leżały w tej wielkiej norce i oczywiście całą zasiurały aż przemokła, nigdy więcej nie dam im arbuza
Piękne wyszły. Trudno uwierzyć, że to "pierwszy raz"madzia0902 pisze:Chwalę się Pierwszy raz w życiu uszyłam świniaczkom legowiska
Dziękuję bardzo, a no pierwszy raz szycie norek jak i używanie maszyny do szycia, bo z nią nigdy wcześniej też nie miałam do czynienia
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Instrukcja, jak uszyć proste legowisko typu ponton dla świnki morskiej.
http://sewplicity.com/2012/01/tutorial-simple-pet-bed/
http://sewplicity.com/2012/01/tutorial-simple-pet-bed/
Jeżeli szukacie rzeczy z,których można zrobić coś dla świnki polecam poszukać w Lidlu w koszyku promocji,w Biedronce czy na allegro lub OLX jakieś ciuchy.Ostatnio w Empiku na promocji znalazłam torbę,która służy teraz miśkom jako namiot
Muszę się pochwalić i ja. nie myślałam że szycie może być tak przyjemne
dziś dla Benia powstał pierwszy norko-tunel. jest to moja pierwsza przygoda z igłą i nitką, poza ZPT w szkole podstawowej
szukam więcej inspiracji by tworzyć!
mam nadzieję że Benio wkrotce skusi się na wejście do niej, bo jak na razie jedzenie jest ciekawsze:(
dziś dla Benia powstał pierwszy norko-tunel. jest to moja pierwsza przygoda z igłą i nitką, poza ZPT w szkole podstawowej
szukam więcej inspiracji by tworzyć!
mam nadzieję że Benio wkrotce skusi się na wejście do niej, bo jak na razie jedzenie jest ciekawsze:(
Jest świetny! Powinnaś zająć się tym żeby sprawiać przyjemność również innym świnkom