Oryginalnie dosiadają kapciocha! Mój TZ nie wie o 90% zakupów. Albo mówie mu, że to stowarzyszeniowe na tymczasy
  Oryginalnie dosiadają kapciocha! Mój TZ nie wie o 90% zakupów. Albo mówie mu, że to stowarzyszeniowe na tymczasy 
Moderator: pastuszek
Buhahaha jesteś zajebi.takatiusha pisze:Oryginalnie dosiadają kapciocha! Mój TZ nie wie o 90% zakupów. Albo mówie mu, że to stowarzyszeniowe na tymczasy
 Ja mojego tak nie mogę kłamać bo DT nie jestem, ale zawsze mogę powiedzieć, że promocja była
 Ja mojego tak nie mogę kłamać bo DT nie jestem, ale zawsze mogę powiedzieć, że promocja była  
Zawsze możesz byćAnula pisze:Buhahaha jesteś zajebi.takatiusha pisze:Oryginalnie dosiadają kapciocha! Mój TZ nie wie o 90% zakupów. Albo mówie mu, że to stowarzyszeniowe na tymczasy

A wiesz, nie raz o tym myślałam ale boje się mojego emocjonalnego stosunku do zwierząt. Zresztą na razie na to nie mamy miejsca, ale jak się przeprowadzimy do większego lokum to będę intensywnie myśleć. Może mąż nie zauważy, że świń jakby przybyłoCynthia pisze:Zawsze możesz byćAnula pisze:Buhahaha jesteś zajebi.takatiusha pisze:Oryginalnie dosiadają kapciocha! Mój TZ nie wie o 90% zakupów. Albo mówie mu, że to stowarzyszeniowe na tymczasy

). Zresztą Aniuś pewnie jakiś gratis materacykowy Ci przyśle, to będzie miał
 ). Zresztą Aniuś pewnie jakiś gratis materacykowy Ci przyśle, to będzie miał  
 Trochę lepiej po zwiększeniu dawki, ale nie tak idealnie jak to było na początku. Zobaczymy co wet w piątek powie. Dziękuje za troskęAsita pisze:E, to pożyczysz coś od dziewczyn dla Cwaniaka na jakiś czas (do kolejnego zamówienia). Zresztą Aniuś pewnie jakiś gratis materacykowy Ci przyśle, to będzie miał

A jak oczka dziś?

Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 Gburka 17.05.2020
 Gburka 17.05.2020 Muszę się przy okazji pożalić na Teśkę, jest dla Fisiulca OKROPNA! Przegania ją z kąta w kąt. Fiśka ułoży się na hamaku, matka ją przegania, weźmie się za jedzenie karmy, warzyw czy sianka jest to samo. Myślałam, że to kwestia rui ale jednak nie. Dlatego też nie usunęłam całkiem siana z dna klatki bo boję się, że z paśnika matka mało co jej pozwoli zjeść.
 Muszę się przy okazji pożalić na Teśkę, jest dla Fisiulca OKROPNA! Przegania ją z kąta w kąt. Fiśka ułoży się na hamaku, matka ją przegania, weźmie się za jedzenie karmy, warzyw czy sianka jest to samo. Myślałam, że to kwestia rui ale jednak nie. Dlatego też nie usunęłam całkiem siana z dna klatki bo boję się, że z paśnika matka mało co jej pozwoli zjeść. To ze Kapsel goni Chrupka to nie znaczy ze u Was ma też być jakiś problem z porozumieniem się dziewczyn. Do Cwaniaka Tesie to doceni córkę
 To ze Kapsel goni Chrupka to nie znaczy ze u Was ma też być jakiś problem z porozumieniem się dziewczyn. Do Cwaniaka Tesie to doceni córkę   
  a ja głupia, naiwna im wiśnie na specjalne zamówienie zamówiłam, a oni tak szanują
 a ja głupia, naiwna im wiśnie na specjalne zamówienie zamówiłam, a oni tak szanują