Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Zdjęcia naszych klatek
o rany, jestem pod wrażeniem metrażu 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014 
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021

Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- 

Pani Świnkowa1
Moim zdaniem jest cudna.boe22 pisze:Obecna posiadłość- może i mało estetycznie wykończona, ale maja chłopy gdzie śmigać! 2/2m

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- 

boe22
A poszalałam, od dawna o tym myślałam, a po przeprowadzce znalazło się i miejsce na takie ekscesy  .
 .
Utut ze Speedym osobno, bo to spokojne leniwce na emeryturze (resztę rozpiera energia), no a Utut nie lubi świń
 (resztę rozpiera energia), no a Utut nie lubi świń   (tylko do Speedyego się przekonał), do tego wszystkie życiowe zmiany odchorowuje, strasznie się lubi chłopak stresować. W dwójkę im świetnie i nie interesują się innymi, to niech już tak zostanie.
 (tylko do Speedyego się przekonał), do tego wszystkie życiowe zmiany odchorowuje, strasznie się lubi chłopak stresować. W dwójkę im świetnie i nie interesują się innymi, to niech już tak zostanie.

.
 .Utut ze Speedym osobno, bo to spokojne leniwce na emeryturze
 (resztę rozpiera energia), no a Utut nie lubi świń
 (resztę rozpiera energia), no a Utut nie lubi świń   (tylko do Speedyego się przekonał), do tego wszystkie życiowe zmiany odchorowuje, strasznie się lubi chłopak stresować. W dwójkę im świetnie i nie interesują się innymi, to niech już tak zostanie.
 (tylko do Speedyego się przekonał), do tego wszystkie życiowe zmiany odchorowuje, strasznie się lubi chłopak stresować. W dwójkę im świetnie i nie interesują się innymi, to niech już tak zostanie.- martuś
- Kontakt:
Moje panny mają nową klatkę  Długość to 145cm. Na zdjęciach jeszcze pustki ale już są legowiska, miski (i bobki
 Długość to 145cm. Na zdjęciach jeszcze pustki ale już są legowiska, miski (i bobki  )
 )

Część jedzeniowa (70x50cm)

Część wypoczynkowa (75x60cm)

Długość to 145cm. Na zdjęciach jeszcze pustki ale już są legowiska, miski (i bobki
 Długość to 145cm. Na zdjęciach jeszcze pustki ale już są legowiska, miski (i bobki  )
 )Część jedzeniowa (70x50cm)
Część wypoczynkowa (75x60cm)
- 

boe22
Osobny salon i kuchnia hahahah  

Ja bym się tylko bała akwarium nad nimi trzymać(miałam za dużo przygód z nagle i niespodziewanie rozklejającymi się szybami, czy też pęknięciami bez powodu - wyobraź sobie 250 litrów walące pełną parą na mieszkanie
 - wyobraź sobie 250 litrów walące pełną parą na mieszkanie  )
 )

Ja bym się tylko bała akwarium nad nimi trzymać(miałam za dużo przygód z nagle i niespodziewanie rozklejającymi się szybami, czy też pęknięciami bez powodu
 - wyobraź sobie 250 litrów walące pełną parą na mieszkanie
 - wyobraź sobie 250 litrów walące pełną parą na mieszkanie  )
 )- martuś
- Kontakt:
O matko boe to co Ty robiłaś?  To akwarium mam już z 10 lat, wcześniej miałam robione i nigdy nic nie przeciekało...Szafka też jest stabilna a moje akwa to tylko 60l
 To akwarium mam już z 10 lat, wcześniej miałam robione i nigdy nic nie przeciekało...Szafka też jest stabilna a moje akwa to tylko 60l 

To akwarium mam już z 10 lat, wcześniej miałam robione i nigdy nic nie przeciekało...Szafka też jest stabilna a moje akwa to tylko 60l
- 

boe22
No właśnie nic...poszło jedno, a parę lat później drugie i już mam obawy  

- EWCIA79
- Miejscowość: Lębork
- Kontakt:

A to królestwo moich prosiaczków