Najokropniejsze jest to, że widać, że ją boli, że się źle czuje, i nic nie można zrobić!
Opuchnięta i nieszczęśliwa, ale wciąż urocza i cierpliwa Mili

Moderator: pastuszek

Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 Gburka 17.05.2020
 Gburka 17.05.2020 
  A Edkowi mielę koszową karmę
 A Edkowi mielę koszową karmę Dr Kasia uważa, że to genetyczne. Gadałam tez dr Dorotą, że w sumie to powinno się wit C nie raz dziennie, a 2 razy dziennie co najmniej podawać, bo szybko jest metabolizowana i też znika z organizmu. Więc teraz dzienna dawka na pół i rano i wieczorem się będę starała. Ale pocieszyły mnie obie, że to na pewno nie z tego powodu Mili cierpi. Szczególnie, że jestem rozrzutna i każda prośka dostaje 1/2 pęczka natki na głowę dziennie, bo jednak z natury się witamina najlepiej wchłania.
 Dr Kasia uważa, że to genetyczne. Gadałam tez dr Dorotą, że w sumie to powinno się wit C nie raz dziennie, a 2 razy dziennie co najmniej podawać, bo szybko jest metabolizowana i też znika z organizmu. Więc teraz dzienna dawka na pół i rano i wieczorem się będę starała. Ale pocieszyły mnie obie, że to na pewno nie z tego powodu Mili cierpi. Szczególnie, że jestem rozrzutna i każda prośka dostaje 1/2 pęczka natki na głowę dziennie, bo jednak z natury się witamina najlepiej wchłania. Za udany zabieg i szybką rekonwalescencję
 Za udany zabieg i szybką rekonwalescencję  

Natalinka wychodzę z tego samego założenia, czyli  naturalnej witaminki dla świnki nigdy za wiele. Szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny i za udany zabieg
 Natalinka wychodzę z tego samego założenia, czyli  naturalnej witaminki dla świnki nigdy za wiele. Szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny i za udany zabieg