Przeraża mnie ilość w jakiej chłopaki wchłaniają siano, babkę, melisę i miętę. Gdzie oni to wszystko mieszczą?
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Rudzik właśnie buszuje w karmniku, a aparat leży i się grzeje... Korci mnie
Przeraża mnie ilość w jakiej chłopaki wchłaniają siano, babkę, melisę i miętę. Gdzie oni to wszystko mieszczą?
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
E, gdybyś to wrzuciła do młynka, to może 2 łyżki proszku by z tego wyszło 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
lubię
Nie mieszą, świnki są jak dziurawy worek
A my musimy dbać o stały przepływ i cieszyć się, że tak sprawnie idzie
Myślę, że sprawnie zrobione usg powinno dać radę. Ale nie musisz lecieć od razu, chodzi o to, żeby mieć go na oku i jakby podobne dolegliwości się powtarzały, to wtedy kombinować z poważniejszą diagnostyką, niezależnie od wieku (i w razie W nie dać się zbyć, że on młody).
Myślę, że sprawnie zrobione usg powinno dać radę. Ale nie musisz lecieć od razu, chodzi o to, żeby mieć go na oku i jakby podobne dolegliwości się powtarzały, to wtedy kombinować z poważniejszą diagnostyką, niezależnie od wieku (i w razie W nie dać się zbyć, że on młody).
Dropsio pisze:Tylko torbę muszę wynaleźć...
-
Dropsio
No bo nie ma torby, która by mi odpowiadała, o!
To może za tydzień będziemy mieć więcej czasu to na spokojnie podjedziemy... Faszerować go przez ten czas Uroseptem czy sobie odpuścić?
To może za tydzień będziemy mieć więcej czasu to na spokojnie podjedziemy... Faszerować go przez ten czas Uroseptem czy sobie odpuścić?
-
lubię
Odpuść i obserwuj.
Nie no, ja to oczywiście rozumiem... wręcz się spodziewałamDropsio pisze:No bo nie ma torby, która by mi odpowiadała, o!![]()
-
Dropsio
Zrobiłam na razie kilkadziesiąt zdjęć w koszmarnym świetle i jestem zachwycona
Genialna stabilizacja, przy ISO 800 szumów praktycznie nie ma - tyle mogę na razie powiedzieć
Tatusia już zazdrość zżera
Jutro pewnie będę się bawić, rudzik przylatuje od kilku dni codziennie, więc może i on się pojawi - fotki będą na 100%
Świnie leżą w sianie i żrą. Obok siebie oczywiście. Może to głupie, ale cały czas boję się puszczać ich na wspólne wybiegi, choć podobno taki sposób łączenia jest dobry przy problematycznych świniach
Jutro pewnie będę się bawić, rudzik przylatuje od kilku dni codziennie, więc może i on się pojawi - fotki będą na 100%
Świnie leżą w sianie i żrą. Obok siebie oczywiście. Może to głupie, ale cały czas boję się puszczać ich na wspólne wybiegi, choć podobno taki sposób łączenia jest dobry przy problematycznych świniach
-
katiusha
To teraz jak foty wkleisz, to szczęki nam walną o podłogę aż zajęczy 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Czekamy! 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152