Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Ale u mnie nie ma turkotania tylko od razu zgrzytanie albo kocioł świń. 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- MartusiaMartus
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
\Dzima pisze:Ale u mnie nie ma turkotania tylko od razu zgrzytanie albo kocioł świń.
Może trafiłaś na zły moment

Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]
Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Ejj, ale u nas też tak czasem było. Przedostatnie łączenie trwało może 5 minut, skończyło się na latających świniach i rozwalonej wardze Dropsa i zadku Cośka
Teraz kładą się kilka centymetrów od siebie i tak śpią, Cosiek jak się czegoś przestraszy to biegnie i przytula się (!) do Dropsa, a Dropsik nawet na niego nie parska. Nie mam pojęcia co się stało, ale się udało. Warto próbować co jakiś czas

Teraz kładą się kilka centymetrów od siebie i tak śpią, Cosiek jak się czegoś przestraszy to biegnie i przytula się (!) do Dropsa, a Dropsik nawet na niego nie parska. Nie mam pojęcia co się stało, ale się udało. Warto próbować co jakiś czas

A to pewnie katiusha wieDropsio pisze:Hmmm... Tylko co oni chcieli zrobić z takiego "soczku" z bobków? Dragi jakieś może? Czyżby to był ich sposób na uspokojenie się i ukojenie nerwów?

Chodzi o deal? Hmmm, powinnam może zabrać z pokoju wszelkie chłonące płyny, dające się zjeść rzeczy?
Będą pędzić dla Kati we własnych brzuszkach alko z rozgniecionych bobów jeszcze! Kurcze, w sumie adres mają! 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nadal spokój? Może nie zapeszaj i na razie im nie sprzątaj 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Matko, ale to będzie kopało!Dropsio pisze:Chodzi o deal? Hmmm, powinnam może zabrać z pokoju wszelkie chłonące płyny, dające się zjeść rzeczy?Będą pędzić dla Kati we własnych brzuszkach alko z rozgniecionych bobów jeszcze! Kurcze, w sumie adres mają!

Lubię, adres Twój chyba też mam na umowie adopcyjnej, prawda? Chcesz buteleczkę?
Dzima, na razie zmiatam boby, jutro wymienię dwa podkłady z 6. Pojutrze robię nową kuwetę, więc podłożę ze trzy Seni (bo chcę przerzucić się na troty), a potem... Zobaczymy

Dzima, na razie zmiatam boby, jutro wymienię dwa podkłady z 6. Pojutrze robię nową kuwetę, więc podłożę ze trzy Seni (bo chcę przerzucić się na troty), a potem... Zobaczymy