Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Fionka2014

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Fionka2014 »

Jak tam chłopaki ? :)
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Na pewno dadzą radę :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Suspens godny Hitchcocka... :shock:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Jest kilka kępek wyrwanego futerka, ale żyją i od jakiejś godziny panuje spokój, na przemian jedzą, pociągują i śpią koło siebie. A jak Cosiek próbuje podskakiwać, to Drops na spokojnie do niego podchodzi, podnosi mordkę i przykłada pyszczek do jego uszka, i tak za każdym razem. Co ciekawe, Cosiek się wtedy ogarnia :shock: Nie mam pojęcia o co chodzi, ale wygląda jakby Drops szeptał Cośkowi jakieś groźby do uszka :twisted:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

Dropsio pisze:Jest kilka kępek wyrwanego futerka, ale żyją i od jakiejś godziny panuje spokój, na przemian jedzą, pociągują i śpią koło siebie. A jak Cosiek próbuje podskakiwać, to Drops na spokojnie do niego podchodzi, podnosi mordkę i przykłada pyszczek do jego uszka, i tak za każdym razem. Co ciekawe, Cosiek się wtedy ogarnia :shock: Nie mam pojęcia o co chodzi, ale wygląda jakby Drops szeptał Cośkowi jakieś groźby do uszka :twisted:
Hahahaha :fingerscrossed:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Dropsio

Tak w ogóle, to znalazłam wreszcie fajny aparat w odpowiadającej mi cenie... Dzisiaj chyba zamówię, nie ma sensu tego odwlekać :jupi:
I tak w sumie to nie wiem - chłopaków zostawić tak na noc? Trochę się boję że się zjedzą :idontknow:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Dropsio pisze:Tak w ogóle, to znalazłam wreszcie fajny aparat w odpowiadającej mi cenie... Dzisiaj chyba zamówię, nie ma sensu tego odwlekać :jupi:
I tak w sumie to nie wiem - chłopaków zostawić tak na noc? Trochę się boję że się zjedzą :idontknow:
Ja pierwszej nocy przedzieliłam klatkę kratą ale już później zostawiłam było spoko. Więc możesz tak zrobić na wszelki wypadek dla własnego świętego spokoju :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Dropsio

Z drugiej strony wybieg jest duży, a przedzieleni kratką to normalnie mieszkają... Chyba jednak ich zostawię, wygląda to dobrze, nie chcę tego zepsuć :P
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Dropsio pisze:Z drugiej strony wybieg jest duży, a przedzieleni kratką to normalnie mieszkają... Chyba jednak ich zostawię, wygląda to dobrze, nie chcę tego zepsuć :P
No i git :love:

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
katiusha

Post autor: katiusha »

Zostaw. :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”