Lepiej powiedz, że załatwiłaś zdjęcie Awangardy, pleaseCynthia pisze:Właśnie opowiadałam joance, jak duży jest już Sonet. To dzięki niej żyje Groteska i jej dzieci - to ona je zabrała i przywiozła do mnie w przeddzień porodu Groteski.

Moderator: pastuszek
Lepiej powiedz, że załatwiłaś zdjęcie Awangardy, pleaseCynthia pisze:Właśnie opowiadałam joance, jak duży jest już Sonet. To dzięki niej żyje Groteska i jej dzieci - to ona je zabrała i przywiozła do mnie w przeddzień porodu Groteski.

Cynthia musisz nam je załatwić
 Cynthia musisz nam je załatwić   dziękuję balbinkowo
 dziękuję balbinkowo   tak to ci sami piękni Panowie od Cynthi
 tak to ci sami piękni Panowie od Cynthi  
 Ale mam nadzieję, że zła passa już minęła?
 Ale mam nadzieję, że zła passa już minęła?
 Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, trzymam kciuki za Ciebie
 Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, trzymam kciuki za Ciebie   

jesteście kochane
 jesteście kochane  u mnie trochę się wyjaśniło, z dziadkiem na razie dobrze. Niestety luty to faktycznie kiepski, bardzo kiepski okres, odchodzą od nad świnki i ludzie, ale pomału dochodzę do siebie. Poza tym fizycznie tez juz siadam, nie dość że chora chodzę do pracy to jeszcze w soboty każą przychodzić... Chrupek juz jest obrażony na amen, ten rozpieszczony świń w życiu mi nie wybaczy że tak go zaniedbalam z myraniem ale nie mam na to ani sił ani czasu... Reszta towarzystwa jakoś znosi mój brak czasu, ważne że micha pełna
 u mnie trochę się wyjaśniło, z dziadkiem na razie dobrze. Niestety luty to faktycznie kiepski, bardzo kiepski okres, odchodzą od nad świnki i ludzie, ale pomału dochodzę do siebie. Poza tym fizycznie tez juz siadam, nie dość że chora chodzę do pracy to jeszcze w soboty każą przychodzić... Chrupek juz jest obrażony na amen, ten rozpieszczony świń w życiu mi nie wybaczy że tak go zaniedbalam z myraniem ale nie mam na to ani sił ani czasu... Reszta towarzystwa jakoś znosi mój brak czasu, ważne że micha pełna   tylko Sonet mnie niepokoi, bardzo dużo pije. Może jestem przewrazliwiona ale w pn chyba mu zrobię badania bo codziennie potrafi wypić 200 ml wody, non stop pije... martwi mnie to. Tzn zawsze dużo pił ale teraz to dwa razy dziennie im wodę nalewam bo nie mają a poidlo 250 ml...
 tylko Sonet mnie niepokoi, bardzo dużo pije. Może jestem przewrazliwiona ale w pn chyba mu zrobię badania bo codziennie potrafi wypić 200 ml wody, non stop pije... martwi mnie to. Tzn zawsze dużo pił ale teraz to dwa razy dziennie im wodę nalewam bo nie mają a poidlo 250 ml...