Ale i tak sądzę, że łatwiejszym, trwalszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem będzie zrobienie kuwety z polipropylenu kanalikowego- sama czekam na kupisy, żeby zmienić dno klatki
 Ale i tak sądzę, że łatwiejszym, trwalszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem będzie zrobienie kuwety z polipropylenu kanalikowego- sama czekam na kupisy, żeby zmienić dno klatki  
Moderator: Pulpecja
 alvantis próbowała go łączyć przez chyba 2 miesiące, zawsze kończyło się krwią.
 alvantis próbowała go łączyć przez chyba 2 miesiące, zawsze kończyło się krwią.
 Nie doczekałam się też kuwety z polipropylenu kanalikowego, więc wstawiłam kuwetę ze starej 120-stki
 Nie doczekałam się też kuwety z polipropylenu kanalikowego, więc wstawiłam kuwetę ze starej 120-stki 

Bo wygląda ciekawie, tylko czy drewno masz dobrze zabezpieczone przed wilgocią? I raczej klatka nie powinna znajdować się przy kaloryferze- szczególnie zimą, jak jest włączony.
 Bo wygląda ciekawie, tylko czy drewno masz dobrze zabezpieczone przed wilgocią? I raczej klatka nie powinna znajdować się przy kaloryferze- szczególnie zimą, jak jest włączony. Okazuje się, że czasem nawet dla 2 prosiaków ponad 2 metrowa klatka to za mało- cóż zrobić... A rozdzielić ich nie mam jak za bardzo, musiałabym mieć 2 klatki 120-stki
  Okazuje się, że czasem nawet dla 2 prosiaków ponad 2 metrowa klatka to za mało- cóż zrobić... A rozdzielić ich nie mam jak za bardzo, musiałabym mieć 2 klatki 120-stki