Staś juz w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Kiniuchaaa

Re: Staś do adopcji [Szczecin]

Post autor: Kiniuchaaa »

Śliczności :love:
Mam niesamowitą słabość do świnek długowłosych. Zdrówka dla Stasia :buzki:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Stanisław całymi dniami je :) i pije. Już jedzie na dwa poidła. :D Prawdopodobnie jutro pojedzie do nowego DT.
kaitlyn

Post autor: kaitlyn »

Ostrzegałam, że dużo pije :lol: o jedzeniu także, tylko szkoda, że nie wszystko zjada tylko lubi wysypywać z miski.. szczególnie nakładając sobie przy okazji miskę na głowę :lol:

Kilka fajnych zdjęć, które można było zobaczyć jeszcze na starym forum..

Obrazek

Obrazek
paprykarz

Na tym drugim jaki uczesany :) teraz wygląda jak wkurzony szopen :) Odkrył uroki spania na hamaku bo do tej pory to tylko w norce siedział :)
Moje dziewczyny latają jak wściekłe z rują, Izaura ćwierka sobie w najlepsze a Stachu siedzi cicho w wytrzeszczonymi gałami. Pewnie mysli, że jak się wychyli to mu łomot spuszczą bo między sobą się strasznie piorą już dwa dni.
oxi30

Post autor: oxi30 »

Ten przystojniak będzie prawdopodobnie jutro u mnie na DT. Już mu miejsce szykuje obok moich wredot, aby miał męskie towarzystwo. Mam nadzieję, że przy spotkaniu panów nie będzie fruwała żadna sierść.
oxi30

Kudłacz Stasiu jest już u mnie. Nic sobie nie robi z wnerwiającego towarzystwa zza krat. Przez dwie godziny drogi spałaszował wszystko co było jadalne w transporterze. W domu robi to samo. Interesuje go tylko miska i żarcie. Jak mieszałam ziółka to się upomniał kwikaniem, że też chce. Ogólnie świnia całkowicie wyluzowana, zorientowana tylko na miskę i nie zwracająca uwagi na cokolwiek innego niż jedzenie. No nie powiem, spojrzał na wściekle gryzącego kraty Leona i dalej brał się za siano. Na Eryka uwagi nie zwraca, z wzajemnością. Za parę dni przedstawię sobie dwóch panów i zobaczymy czyja sierść będzie fruwała :102:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

A może to będzie wielka miłość...znaczy przyjaźń :szczerbaty: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
paprykarz

A mówiłam, że to luzak :) U mnie spał na hamaku w wywalonymi stópkami. Ciesz się Oxi, że Toffi pozwolił go zabrać hehehe
oxi30

Spojrzenie Tofiego na dworcu jak wyniuchał świnkę w transporterze - bezcenne :102:

Panów na pewno sobie przedstawię, może się uda, choć nie mam złudzeń. No i mąż jest przeciw po rozpaczy po Karolku i myszoskoczku.

Stasiowi na pewno potrzebny jest kolega
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Świń rzadkiej urody! Ja bym brała :-)
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
ODPOWIEDZ