Moderator: pastuszek

To musiało strasznie wyglądaćCynthia pisze:Tesia po porodzie spadła do 520g
 Zdecydowanie zasłużyła sobie na takie utuczenie jak ma teraz
 Zdecydowanie zasłużyła sobie na takie utuczenie jak ma teraz   

Dziękuję Ci bardzoAsita pisze:Anula, jak chcesz podać cebion, to podaj Tesi przy wadze 1kg 0,2 ml. 1 kropelka to ok 0,05ml, więc 1 kropelka na 100g to za dużo, wyszłoby 10kropelek. Zaleca się na kg masy 0,1ml do 0,2ml.
 Nie ma to jak rada dobrych człowieków z forum
 Nie ma to jak rada dobrych człowieków z forum  
 10 kropli daje się chorej śwince
 10 kropli daje się chorej śwince  choć Wit C jest w nadmiarze wydalana z organizmu. 5 kropli powinno wystarczyć
 choć Wit C jest w nadmiarze wydalana z organizmu. 5 kropli powinno wystarczyć   

Jak rośnie Ci w ogródku pod słonkiem, to wiesz, że to pełnowartościowe warzywko, a tak
 Jak rośnie Ci w ogródku pod słonkiem, to wiesz, że to pełnowartościowe warzywko, a tak  Ja, pomimo tego, co wszyscy mówią, daję mojemu starszemu prośkowi codziennie 0,2ml wit c (weterynaryjnej), ale on ma problemy z ząbkami no i nie je tych warzyw potencjalnie najbogatszych w wit c... Ale to ja i mój proś. Każdy robi według własnych potrzeb tudzież zaleceń
 Ja, pomimo tego, co wszyscy mówią, daję mojemu starszemu prośkowi codziennie 0,2ml wit c (weterynaryjnej), ale on ma problemy z ząbkami no i nie je tych warzyw potencjalnie najbogatszych w wit c... Ale to ja i mój proś. Każdy robi według własnych potrzeb tudzież zaleceń