Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
Assia_B
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Też tak podejrzewam
Mówiłam, ze to ukryta kapibara 
-
Val
Nasz Baranek dorobił się ksywy KapiBaran, ale jemu do 1200 jeszcze trochę brakujeAssia_B pisze:Mówiłam, ze to ukryta kapibara
W tym momencie nie musisz wzbudzać zazdrości u żadnego z chłopaków - jednemu mówisz, że jest najcudowniejszą na świecie świnką, a drugiemu, że jest najcudowniejszą na świecie kapibarą. Wszyscy są zadowoleni, że są "naj"
-
Assia_B
Alvin - najpiękniejsza kapibara
Zooplus dostarczył nową karmę. Zamówiłam kilogramowe opakowanie na próbę Greenwoods. Powiem Wam, że pachnie bardzo ładnie, a chłopcy chyba też zadowoleni. Zmieszałam z CN, pojedli i teraz śpią z pełnymi brzuszkami
Zooplus dostarczył nową karmę. Zamówiłam kilogramowe opakowanie na próbę Greenwoods. Powiem Wam, że pachnie bardzo ładnie, a chłopcy chyba też zadowoleni. Zmieszałam z CN, pojedli i teraz śpią z pełnymi brzuszkami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
balbinkowo
Hahah... dobreVal pisze: W tym momencie nie musisz wzbudzać zazdrości u żadnego z chłopaków - jednemu mówisz, że jest najcudowniejszą na świecie świnką, a drugiemu, że jest najcudowniejszą na świecie kapibarą. Wszyscy są zadowoleni, że są "naj"
To mówicie że warto spróbować tej nowej karmy? Spróbujemy i my
-
katiusha
Kupiłam i ja. Świniaki chętnie jedzą. Ale chyba mam jakiś inny, bo wonieje jak z oborymartuś pisze:O tak - Greenwoods pachnie cudownie
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja chyba greenwoods nie bede probować, ale Żurek ostatnio pojada beaphar nature, jak mu drobno pokruszę
W ogóle wszystko mu ostatnio suszę. Nawet szpinak ususzyłam. Je chętnie. Wetka mi powiedziała, że ma ostatnio inwazję wzdęciowych świnek i to jest spowodowane kupowaną zieleniną...
Dziś u dziadka pozbieram trochę natury z pola
Dziś u dziadka pozbieram trochę natury z pola
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Zima to fatalny okres
Warzywa w ogóle nie mają smaku takiego jak latem, wszystkie zieleniny są naładowane chemią...Wydaje mi się, że teraz bezpieczniej posiać zboże niż kupować coś zielonego w sklepie (chociaż cykorię i seler naciowy kupuję...)
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Właśnie ja już nie wiem co moim dawać, ciągle się domagają żarcia a wszystko takie "sztuczne". Suszonych różności im ostatnio nakupiłam. 
-
Assia_B
Fakt... Zima jest niefajna... Pomidor też nie smakuje pomidorem tylko wodą
Chłopcom nowa karma smakuje, wszystko znika
Dziś zrobiłam z TŻ duże świnkowe porządki łącznie z odkurzaniem za zagrodą... Sianko i pająki się tam zagnieździły. Chłopcy dostali też kapciocha i tunel w bałwanki, bo zaczynam stroić mieszkanie na Świeta
Z przygotowań do ślubu, zamowiłam obrączki
Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale rozkładamy koszty 
Chłopcom nowa karma smakuje, wszystko znika
Z przygotowań do ślubu, zamowiłam obrączki