Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

ANYA
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ czekamy na Bazylkę :)
Piekny chomiczek i te kolorki. Jak bylam gowniara to mialam bialego chomika ktory byl ogromny. Wygladal jak mniejsza swinka morska. Byl tak nauczony, ze przychodzil jak go wolalam, czytal ze mna ksiazki w lozku i lizal mnie po rekach. Niestety musialam go uspic poniewaz mial raka skory i bylo z nim naprawde zle.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Też miałam chomika, aż mnie na wspomnienia wzięło i tak się zastanawiam czy do tego nie wrócić   hmmm... może takiego blue bym przytuliła
 hmmm... może takiego blue bym przytuliła   

A Bazylka wygląda jak muśnięta słońcem

A Bazylka wygląda jak muśnięta słońcem

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

podrik
A tymczasem - żeby mi za słodko nie było... - chyba ropień u Baccary się odnawia.. :/ 
Więc jutro znów do weta i możliwe, że na stół..

Więc jutro znów do weta i możliwe, że na stół..
- 

Ann
Ale Bazylka ma śliczne kolorki   

Oby u Baccary było wszystko dobrze

Oby u Baccary było wszystko dobrze

- 

podrik
Ropień został przecięty bez narkozy. Miał też połączenie z drogami rodnymi (hipoteza, że coś dostało się do pochwy, np. jakaś drzazga, ukłuła ją i stąd zrobił się ropień?). Ropień mam trzymać otwarty (brr..) i przemywać. Mała zostanie też na antybiotyku.
Stan jest niefajny, jest osłabiona. Jak na taki nieduży w końcu ropień, to tak źle wg. weta nie powinna się czuć..

Stan jest niefajny, jest osłabiona. Jak na taki nieduży w końcu ropień, to tak źle wg. weta nie powinna się czuć..
- 

podrik
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ źle z Baccarą... :/
To otwieranie rany i przemywanie jest okropne... biedna moja Kulcia....  

- 

axxk
trzymamy mocno kciuki, wiem, ze to nie jest przyjemne ale robisz to dla maluszka, ja latami walczyłam z ropniami..

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
O nie, dlaczego jak zaczyna być OK (wiadomość o małej Bazylce) to zaraz coś się psuje   

Zdrówka Baccara

Zdrówka Baccara

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM