Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ Bez Nadii... :(
Maluuutkie 

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

podrik
''Malutkie'' to będzie dopiero teraz....Dzima pisze:Maluuutkie

hehe
Przedstawiam Bazylkę Zbójnickie Chomiczki

dove tortoiseshell banded sh
zdjęcia autorstwa Drogiej Hodowczyni

Bazylka skończyła dziś 14 dni i za kilka tygodni dołączy do mojej małej gromadki

Powoli otwierają się już jej oczka i przepięknie pakuje w poliki

Tu na zdjęciu z większością rodzeństwa - druga po lewej

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, 16:16 przez podrik, łącznie zmieniany 4 razy.

- 

ANYA
Sliczne kolorki. A jakie malenstwo, balabym sie wziasc to chucherko na rece

- 

DelluaHanzir
Jejciu jakie śliczne maleństwo i jakie piękne kolorki ma  

- Dzima
- Kontakt:
Niesamowite kolory, no rzeczywiście TO to dopiero maleństwo  

Nawet nie wiedziałam, że są hodowle chomików takie z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko pseudo i do zoologa 

Nawet nie wiedziałam, że są hodowle chomików takie z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko pseudo i do zoologa

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

podrik
są, sąDzima pisze:Nawet nie wiedziałam, że są hodowle chomików takie z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko pseudo i do zoologa
 w Polsce co prawda jest ich jeszcze mało i nie wszystkie są niestety jak ta Bazylkowa - "takie z prawdziwego zdarzenia", ale za granicą jest więcej
 w Polsce co prawda jest ich jeszcze mało i nie wszystkie są niestety jak ta Bazylkowa - "takie z prawdziwego zdarzenia", ale za granicą jest więcej 
- Dzima
- Kontakt:
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ czekamy na Bazylkę :)
To dlatego nie są tak rozpowszechnione i ludzie też nie są nauczeni, żeby brać zwierzaka z prawdziwej hodowli od ludzi z pasją. 
Sama przyznam się, że nie wiedziałam o istnieniu nawet hodowli świnek, sądziłam że hodować można tylko psy i koty... może to wszystko inaczej by się potoczyło gdyby rodzice byli bardziej świadomi, a nie od małego "jak po zwierzaka to do zoologicznego"

Ale chomiczek świetny, nie mogę się nadziwić jakie ma śliczne kolory 

Z ciekawości weszłam na stronę tej hodowli, z której bierzesz małą i pierwszy raz widziałam chomika blue

Sama przyznam się, że nie wiedziałam o istnieniu nawet hodowli świnek, sądziłam że hodować można tylko psy i koty... może to wszystko inaczej by się potoczyło gdyby rodzice byli bardziej świadomi, a nie od małego "jak po zwierzaka to do zoologicznego"

Ale chomiczek świetny, nie mogę się nadziwić jakie ma śliczne kolory

Z ciekawości weszłam na stronę tej hodowli, z której bierzesz małą i pierwszy raz widziałam chomika blue

Pyrka

Za TM

podrik
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ czekamy na Bazylkę :)
To za parę lat jak mi warunki mieszkaniowe pozwolą to tez dołączę do grona hodowców i będę reklamować 
Coraz więcej jest świadomych ludzi, którzy nie chcą nakręcać pseuduchów
 hehe
 hehe 
A Hodowczynię 'Zbójnickich Chomiczków' dobrze tutaj znacie jeśli zechce to pewnie się sama przyzna
 jeśli zechce to pewnie się sama przyzna  bo warto się chwalić!!
 bo warto się chwalić!! 
 właśnie w ten weekend była w Pradze
I przed chwilą dostałam nowa słodką fotkę - Bazylka już widzi świat

Coraz więcej jest świadomych ludzi, którzy nie chcą nakręcać pseuduchów

Bo to będzie pierwszy miot blue w Polsce - więc kto nie śledzi chomiczego świata, to raczej nie widziałDzima pisze:Z ciekawości weszłam na stronę tej hodowli, z której bierzesz małą i pierwszy raz widziałam chomika blue
 hehe
 hehe 
A Hodowczynię 'Zbójnickich Chomiczków' dobrze tutaj znacie
 jeśli zechce to pewnie się sama przyzna
 jeśli zechce to pewnie się sama przyzna  bo warto się chwalić!!
 bo warto się chwalić!! 
sąDelluaHanzir pisze:A są wystawy chomików?
I przed chwilą dostałam nowa słodką fotkę - Bazylka już widzi świat

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, 16:46 przez podrik, łącznie zmieniany 3 razy.