Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
kasia2101

Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Post autor: kasia2101 »

Raczej chciałabym z kimś kupić np. karmę do podziału:) Na tym mi najbardziej zależy.
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Kasia, ja też potrzebuję karmy dla swoich prosiaczków, może zamówiłabyś 10kg. i byśmy się podzieliły? Ile byś chciała sobie zostawić, a ile mogłabyś odsprzedać?
kasia2101

Post autor: kasia2101 »

Ok napisałam do ciebie na priv:)
masira11
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: masira11 »

ja pracuję nad swojskim siankiem, takim grubym, pachnącym z pierwszego pokosu. Jak już będę miałą dam wam znać. Sianko prosto od wiejskiego gospodarza, ładne, bo widziałam, a jak wzięłam na próbę to cały czas wcinają.
edyta7709

Post autor: edyta7709 »

To dajcie znac co do sianka I karmy bo moje zapasy juz praktycznie zniknely, byla bym zainteresowana na koniec tego miesiaca zakupic a jak nie to niestety sama bede zmuszona kupic karme10 kg I siano
MEMOrySTICKer

Post autor: MEMOrySTICKer »

Ponieważ Bunny Basis Marzenie Świnki Morskiej w chwili obecnej dostępna jest w op. 4 kg (co na nasze potrzeby jest o 2x za dużo), mam pytanie, czy ktoś nie byłby chętny na wspólny zakup ( 4kg - 90,25 zł bo odnowiłam sobie program lojalnościowy) lub zakup Bunny Zioła Marzenie Swinki Morskiej (dwupak 2 x 1,5 kg 84,55 zł ze zniżką w programie). Zamówienie bez kosztów wysyłki.
Achaja

Post autor: Achaja »

Ech i moje świniaki jadą już na sianku sklepowym bo nasz zapas od Masiry11 się skończył.
:sadness:
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Hej hej, cześć, nie wiecie co się dzieje z Martą Pytającą? Jak zauważyłam, chyba jej tu z nami nie ma.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Ano nie ma...
:idontknow:
Ma widocznie swoje powody.

Achaja- ja też kupuję sianko ze sklepu. Swojskie oszczędzam na zimę. I powiem Ci, że zwykły Vitapol jest lepszy od Węgrowskiego, które ostatnio miałam. Zielone i pachnące, aż miło. Chociaż to pewnie nie jest reguła, bo są różne partie- lepsze i gorsze.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Ja kupuję zawsze vitapolowe w zaprzyjaźnionym sklepie, w którym mogę przebierać i wybierać. Poza tym jak mam przypływ gotówki (po wypłacie :P), kupuję moim zwierzom sianko żuławskie od gospodarza. Sprzedaje je w naszym osiedlowym sklepie zoologicznym. Sam przywozi do sklepu. Moje świnie to siano uwielbiają. Jest na nie tyle amatorów w sklepie, że pani zostawia mi po znajomości pod ladą 4-5 opakowań (jak zdąży ):P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”