Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Tutti , ja jeszcze nic nie mam 

wszystkim odpisałam (mam taką nadzieję) i wszystkie paczuszki które miały być wysłane trafiły do Pana od wysyłki i zostały wysłane. Ci co jeszcze nie dostali ode mnie wiadomości to znaczy, że paczuszki zostaną wysłane w tym tygodniu.
Ja ostatnio miałam trochę innej roboty więc sprawa paczek trafiła w ręce Pana "wysyłacza"
Chwalimy się teraz naszymi nagrodami na wystawę która odbyła się wczoraj w Krakowie

nie ma co się obijać i bierzemy się dalej do roboty, kolejne zamówienia i gotowce czekają (myślę, że parę pojawi się w tym tygodniu)
Ja ostatnio miałam trochę innej roboty więc sprawa paczek trafiła w ręce Pana "wysyłacza"

Chwalimy się teraz naszymi nagrodami na wystawę która odbyła się wczoraj w Krakowie

nie ma co się obijać i bierzemy się dalej do roboty, kolejne zamówienia i gotowce czekają (myślę, że parę pojawi się w tym tygodniu)

Dawaj te gotowce bo ja drugi hamak potrzebuje bo mi się laski pozabijają! Ciągle się kłócą, ktora ma na nim leżeć:D
a moje dziewczynki nie mogą się doczekać swoich 2 domków narożnych, żeby miały po 5 latach w końcu coś nowego do obsikiwania
stare są już zadeptane na amen...
stratowane i wymęczone przez kilku kolejnych lokatorów... 

My też czekamy, pisałam do Ciebie na pw jakiś czas temu, także jak już będzie nasza kolejka to daj znać 

Tutti kochana no ja nie wiem do mnie nadal nic nie doszło. A przed tygodniem pisałaś ze już wyszło. Może zaginelo 

A moze Pan Wysylacz zaanektowal domek w sowy dla siebie bo taki piekny 

-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Tutti, ja w zeszły piątek dostałam domek Małego ( cudny ) i jedną jamkę , ale Ajka czeka niecierpliwie na swoją budkę . sprawdź proszę ,co z tą przesyłką . tyle czasu to nawet poczta nie dostarcza , może przepadła gdzieś po drodze ????