i za te wszystkie komplementy!
 i za te wszystkie komplementy!  Dziewczęta prawie by się zaczerwieniły
 Dziewczęta prawie by się zaczerwieniły  gdyby nie to, że one wiedzą, że to wszystko prawda i że te komplementy się im po prostu należą
 gdyby nie to, że one wiedzą, że to wszystko prawda i że te komplementy się im po prostu należą  Nie mniej jeszcze raz dziękujemy pięknie!
 Nie mniej jeszcze raz dziękujemy pięknie!My sobie powolutku żyjemy i się oswajamy. Wczoraj pannice dzielnie kibicowały Polakom! Muszę przyznać że Fanaberia nawet dzielniej, bo przesiedziała grzecznie calutki mecz, a Gburia tylko pierwszą połowę. W przerwie najpierw na mnie nasikała, a potem stwierdziła, że ona już siedzieć nie będzie i idzie podbijać świat!
Dziś było trochę poruszenia w klatce ponieważ lekko nam się zmieniło umeblowanie i trzeba było wszystko zwiedzać od początku! Jednak nie ważne czy hamak prostokątny, czy trójkątny póki co ulubione miejsce świnek jest pod hamakiem. A, że świnki długowłose, a hamaczki polarowe zestawienie to daje nam przepiękne naelektryzowane irokezy u obu arystokratek
 wygląda to przekomicznie, mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie!
 wygląda to przekomicznie, mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić zdjęcie!A może macie pomysł jak im pomóc? Jak mi się włosy elektryzują to się strasznie złoszczę, one też pewnie nie są z tego zadowolone.
Gburia troszkę sika "kredą" więc za radą Gren postaramy się trzymać diety nisko wapniowej, obserwować i mieć nadzieję, że nic poważnego z tego nie wyniknie.
Na koniec Fanaberia oddająca idealnie to co czuję widząc co się dzieje za oknem!

Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 

.....jak tylko się zwlokę złóżka oczywiście
 .....jak tylko się zwlokę złóżka oczywiście 

A tu trzeba by się ruszyć, bo impreza dziś na uczelni, a jak chcę się wyrobić na 21 to ... no... z moim tempem trzeba by już zacząć
 A tu trzeba by się ruszyć, bo impreza dziś na uczelni, a jak chcę się wyrobić na 21 to ... no... z moim tempem trzeba by już zacząć 

Ja umyłam włosy i podałam świnkom i sobie obiad. Produktywność lvl milion!
 Ja umyłam włosy i podałam świnkom i sobie obiad. Produktywność lvl milion!