Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: dortezka »

Dobrze wiedzieć, że się nie jest w zakupoholizmie świnkowym samemu :szczerbaty:
ja nie wiem naprawdę jak to jest.. wystarczy jedno spojrzenie i się chce rozpieszczać te małe puchate kulki.. czarują nas tymi swymi oczętami :love:

Jak ręka? ćwiczona na świnkach? :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja lubię rozpieszczanie świneczek :) Lubię im kupowac smakołyki i lubię jak się cieszą z zakupów.

Jeżeli chodzi o rękę, to dużo lepiej :) Już nie boli tak często. Lepiej ruszam, więcej potrafię ją wygiąc. Zobaczymy co powiedzą przy kontroli. W każdym razie 21 wracam do pracy, a rehabilitacja ewentualnie po pracy. Za długo już w domu siedzę...

Powiem Wam, że załapałam dziś mega doła... Znalazłam super mieszkanie, zakochałam się, ale... nie mam pieniędzy... Człowiek pracuje od rana do wieczora, wyjazdy, nadgodziny, TŻ bierze dodatkowe zlecenia, a nie mamy pieniędzy na zaliczkę i te wszystkie opłaty dokoła :( Nic, pozostaje liczyc na to, że wesele w przyszłym roku choc trochę się zwróci i chociaż częśc wymaganych pieniędzy na kredyt nazbieramy...

Tyle narzekania! Koniec! Popatrzę lepiej na wariujące na podłodze świnki :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Asia nie doluj sie :D moze wezcie pod uwage wyjazd za granice, bo w polsce rzeczywiscie trudno sie czegokolwiek dorobic. Albo zmiencie prace na lepiej platne...
Assia_B

Ciężko byłoby mi wyjechać za granicę i zostawić dom, rodzinę... A co do pracy, to moja nie jest najgorzej płatna jak na polskie realia. Jak oglądałam ogłoszenia szukając pracy dwa lata temu albo poszłam na jakąś rozmowę to proponowali 1200/1500 złotych, czyli najniższą krajową lub minimalnie ponad i niestety sporo osób tyle zarabia. Tu gdzie pracuje dostałam więcej, strasznie się cieszyłam, że pierwsza praca na stałe itd. Znalezienie pracy, lepiej płatnej, na umowę o pracę, żebym w ogóle mogła ubiegać się o kredyt nie jest łatwe. Ogłoszeń jak na lekarstwo, jak już znajdziesz to i tak nie odpowiadają, bo pewnie mają duuużo osób na miejsce...
ANYA

Post autor: ANYA »

To moze kiedys dostaniesz awans albo wygrasz w totka :D Moze TZowi sie polepsza warunki pracy.... zawsze moze byc lepiej i pewnie bedzie :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Assia_B

Awans :roll: Może kiedyś, raczej nie za szybko, z tym też nie tak prosto... No, ale nic, pozostaje dalej pracować i liczyć, że jednak ktoś doceni, no albo na tego lotka :P
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Rzeczywiście prędzej totolotek niż awans :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Niedawno w moim zespole był awans, więc następnego za szybko nie będzie, bo musi być zachowana korporacyjna piramida... Więcej osób na dole i potem coraz mniej...
Ważne, że w chwili doła można się przytulić do TŻ lub wziąć świnki na mizianko :) Pieszczoszek właśnie turla kulę smakulę przez cały pokój :P
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Zgadza się, kochane osoby (również świnko-) ;) wokół nas to skarb :D
A moje baby nie wiedzą po co ja im właściwie postawiłam tą kulę-smakulę i jak się jej używa... Twoi chłopcy zaczaili od razu jak to działa czy po jakimś czasie?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pieszczoch turla a Alvin mu zabiera co z niej wypadnie? :lol:
U mnie Żyleta robi za"murzyna" :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”