Pluszowa krowa Milka. Leżała cały czas fabrycznie zapakowana w worku, który do zdjęcia został odkurzony. Cena wywoławcza: 5 zł.

Pluszowa krowa Milka. Stała przez jakiś czas odpakowana, a na zdjęciu już świeżo wyprana. Cena wywoławcza: 5 zł.

Pendrive. Fabrycznie zapakowany. Cena wywoławcza: 5 zł.

Karta dźwiękowa zewnętrzna. Pochodzi ze słuchawek Creative SoundBlaster Tactic 3D Alpha, które ostatnio mi się zepsuły. Był naprawiany kabelek, ale nic to nie dało. Przerywają same z sb, pomaga poruszenie kabelkiem. Jeśli ktoś ma ochotę, mogę je dołożyć gratis, tylko wpłynie to na koszt wysyłki, bo sama karta może iść listem za 6zł, a ze słuchawkami zapakuję w oryginalne pudełko i to już musi iść jako paczka. Cena wywoławcza: 5 zł.

Książka 'Seks w wielkim mieście' kupiona nowa i czytana raz. Cena wywoławcza: 1 zł.

Dodatkowo, od mojej matki, która jest wielką miłośniczką kotów (wysyłka razem, w jednej paczce z rzeczami ode mnie):
Kot z kieszonką na zamek. Cena wywoławcza: 10 zł.

Ten ma od spodu wnękę, która nie jest w zaden sposób zamykana. Cena wywoławcza: 10 zł.

Głowa kota. Cena wywoławcza: 10 zł.

Plecak w kształcie kota. Cena wywoławcza: 10 zł.

Wszystkie koty są firmowe z Kitkata, ale niektóre mają sprane metki. Mam informację, że nie są dostępne w sprzedaży i można było je zdobyć jedynie zbierając jakieś pkt.
Wszystkie pluszaki są świeżo po praniu.
Mam nadzieję, że fanty się podobają i każdy znajdzie nowego właściciela.