Do Łodzi ok 40 min. samochodem, a 1,5h autobusem
 Do Łodzi ok 40 min. samochodem, a 1,5h autobusem  Jednak aby przebić się przez samą Łódź - to już gorzej
 Jednak aby przebić się przez samą Łódź - to już gorzej  
Moderatorzy: porcella, pucka69
 Do Łodzi ok 40 min. samochodem, a 1,5h autobusem
 Do Łodzi ok 40 min. samochodem, a 1,5h autobusem  Jednak aby przebić się przez samą Łódź - to już gorzej
 Jednak aby przebić się przez samą Łódź - to już gorzej  
 Do Piotrkowa szybciej - 45 min. drogi. Wszystko da się załatwić, jeśli są chęci, czas i dobry plan
 Do Piotrkowa szybciej - 45 min. drogi. Wszystko da się załatwić, jeśli są chęci, czas i dobry plan  
 ).
 ). No tak, agutki są przecuuuudne ! Rany, one już tyle dni w lecznicy
  No tak, agutki są przecuuuudne ! Rany, one już tyle dni w lecznicy   No niech się zlituje jakiś domek - one mogą siedzieć razem w jednej klatce;dobrze się dogadują i są malutkie. Potrzebują tylko kawałek podłogi i miłość Człowieka. Ja tym razem naprawdę za nic nie mogę ich wziąć. @sosnowa ta kaczka co pływa i kiwa to chyba łyska
  No niech się zlituje jakiś domek - one mogą siedzieć razem w jednej klatce;dobrze się dogadują i są malutkie. Potrzebują tylko kawałek podłogi i miłość Człowieka. Ja tym razem naprawdę za nic nie mogę ich wziąć. @sosnowa ta kaczka co pływa i kiwa to chyba łyska