Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
maleńka

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: maleńka »

Ja się odezwę w sprawie zamówienia pod koniec września albo na początku października także ode mnie masz jeszcze trochę spokoju :szczerbaty:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Basiu paczuszka w końcu wyszła do ciebie na dniach powinna być ;)
Wszystkie paczki które miały wyjść wyszły także opóznienie nadrobione :szczerbaty: koniec remontów i moge dalej spokojnie szyć. Mam nadzieje że w szkole dzieciaki mnie nie zajadą Hahahahha.... Jeszcze tylko czekam aż wróci z naprawy jedna z maszyn ale to większego problemu nie robi ;)
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

Tutti , sprawdź tą moją paczkę , co się z nią dzieje . jeszcze nie mam . w piątek 4 września zamawiałam w zooplusie i już dostałam , a od Ciebie dalej nic . toć to powinno 2-3 dni tylko iść :o
tuttifrutti

Uuuuu... To znaczy że coś nie tak :roll: jestem aktualnie na wyjeździe ale rano przedzwonię dowiem się i dam ci znać
basia M
Kontakt:

Tutti , moje świnioki są zachwycone i nie wyłażą ze środka . obraza była przy sprzątaniu ! Jak to - wygnałam z domku . O niedobra ,Duża :twisted:
tuttifrutti

Hahahahah.... :laugh:
No to super że spasowały im :buzki:
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Basia a jaki domek? Bo moje sa zakochane w tym narożnym zaczepianym.

Obrazek

Właśnie jest cały komplet w kwiatki wyprany i czekam na domek truskawkowy, i legowisko bez daszka oraz hamak. Bo na zmianię mają teraz wigwan, legowisko z daszkiem i tunel w truskawy. A legowisko z daszkiem jest beee. Ale Felicja już prawie przekonana. Z dwa razy ją włożyła, dwa razy sama wlazła,a le też przespała noc na podłodze (macie) bo tak nie chciała tam wleźć. A jest tak ugodowa, że nie wyrzuci nawet małej Michasi z innego siedziska.

Obrazek
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Apetyczne te zdjęcia. Zama bym się tak uwaliła lubo :love:
basia M
Kontakt:

moje mają jamki ( jak truskawkowe ,tylko inne kolorki ) i po prostu jest szał
zamówiłam dwie sztuki dla moich psów , oczywiście odpowiednio większy rozmiar .

Tutti , zastanawiam się czy nie zamawiać od razu drugiej sztuki dla Yumki , nie mogę jej wyprać ,bo tragedia jak ją wyciagam . normalnie płacz ... :cry:

nie ma litości ,że nie będę miała za co chleba kupić . Pogadam z moim Krzyśkiem , jak mi zasponsoruje pożyczkę na 3 tygodnie to dam Ci znać na tel . i będziesz i dla niej doszywała , normalnie z Yumką mam tragedię , cała buda zalana a ona nie chce wyjść :glowawmur:
tuttifrutti

hahahahahhaha.... Yumka to niezła aparatka :buzki: dobrze że ma taką swoją miejscówkę w której zakochana po uszy :102:
Nie ma problemu... jak pożyczkodawca zgodzi się to daj znać ;) Jego psiak Ajka? czy Aika? na Twoim też dajemy imię?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”