ZOOBOTANICA Wrocław 12-13 września

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: ZOOBOTANICA Wrocław 12-13 września

Post autor: Dropsio »

Tyle, że ta koszulka baardzo sprana jest, ciężko tam Dropsa znaleźć :szczerbaty:
Pewnie się pod stoiskiem znajdziemy, aczkolwiek ja mam zamiar pokręcić się po całej Hali, pocieszyć ślepia psiakami, kotełkami, ciurkami i chomisiami... Ale wierzę, że damy radę :lol:
Lilith - ja wczoraj byłam pewna, że nie jedziemy bo się auto popsuło i świnie się dorwały do suszków dla Ciebie. Nie będziesz bardzo zła? :redface:
Dopiero doczytałam, że udało się aż tyle pieniędzy dla świniorków zebrać! Ale super! :yahoo:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Nie będę zła :buzki: Dobrze, że chłopakom nic nie powiedziałam, bo oni to by mogli być niepocieszeni ;)

Spokojnie my też chcemy obejrzeć co się da i może jeszcze się do zoo wybrać ale to się wszystko w praniu okaże :)

Ja tam liczę na to, że jutro drugie tyle dozbieracie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Oooo a ja nie mam bluzki ze świnką :(
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

Dropsio pisze:No wlasnie, jak my sie tam znajdziemy? W sumie Lilith poznam, Dzime tez... ale dortezke? Siule?
Zdjecia swojego nie wrzuce, bo nie mam :X Niska blondynka, niebieskie oczy, jaskrawe, zolte adidasy i sprana czarna koszulka z Dropsikiem :lol:

Przyjdziesz i powiesz że jesteś Dropsio i wszyscy będą wiedzieć o kogo chodzi :)

Parę słów o 1 dniu : Ruch przy stoisku był duży. Z Oldzah uskubałyśmy 1154 zł i 4gr, generalnie wszystko ładnie schodziło, dużym zainteresowaniem cieszyły się poradnik świński oraz świńska książeczka zdrowia, polary i kubki. Było dużo pytań o adopcje, ich przebieg, jakie świnki są do adopcji itp.

Oldzah
Obrazek

Ruch w interesie :102:
Obrazek

Jedna strona
Obrazek

Druga strona
Obrazek

Duecik
Obrazek

Batman zmęczony
Obrazek

Podrik czyli świat jest mały :)
Obrazek

Rybcie czyli morskie akwaria
Obrazek
Obrazek

Taka jedna mała uwaga : minimum 3 osoby są potrzebne do obsługi stoiska. Przy dużym zainteresowaniu, w dwie osoby trudno jest obsługiwać ludzi odpowiadając na ich pytania przeróżne, zbierać datki, trzymać świnkę i pilnować żeby nikt nic nie gwizdnął. Już nie mówiąc o pójściu do łazienki, czy na jedzenie. Dałyśmy radę z Oldzah, ale na przyszłość 3 osoby to komfortowa sytuacja. :)
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2015, 20:18 przez ognista koza, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ale super! :jupi:
Jutro wezmę aparat, obfocę wszystko i też wrzucę fotki, bo widzę że jest czemu i komu robić :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Jak dotre jutro (nie wiem czy maraton mnie nie zatrzyma) to mogę się do Was na parę godzin dosiąść. W planach mam być między 11 a 12
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Agata5551 pisze:Chyba nie będzie problemu z wniesieniem klatki - jak coś powiedz, że na stoisko Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim niesiesz.
Stoisko przygotowane, mamy sporo miejsca, żeby tam klatkę położyć, więc przybywajcie!!! :love:
Super. To do zobaczenia jutro :D
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

No, no! Gratuluję "utargu" :-) Wyglądacie świetnie :like:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
podrik

Post autor: podrik »

Podrik żyje, Podrik nie śpi ;)

Muszę się też pochwalić że adoptowałam prześliczną świnkę morską ;)
W przyszłości muszę pomyśleć o koleżance no bo.. wiadomka - świnki są stadne ;)

Obrazek

Proszę mi się przyznać kto jest taki uzdolniony!!! - muszę osobiście złożyć swoje pokłony podziwu - daaaaawno się tak nie zakochałam w maskotce!! :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... ,id,t.html
dortezka pisze:Jak dotre jutro (nie wiem czy maraton mnie nie zatrzyma) to mogę się do Was na parę godzin dosiąść. W planach mam być między 11 a 12
Run dortezka, run :szczerbaty:
ognista koza pisze: Duecik
Obrazek
Chyba trio - ja tam dostrzegam w kartoniku lukającego na Nas prośka :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”