Kromkowe aniołki [*] Havciu....
Moderator: pastuszek
Re: Ryszard 22.12.12 | Franciszek 15.03.14 | Lucjan 17.07.15
Lucjanku to już miesiąc. Bądź szczęśliwy tam gdzie jesteś 

Re: Ryszard 22.12.12 | Franciszek 15.03.14 | Lucjan 17.07.15
zawsze będę pamiętać o Lucku, jak o innych wszystkich naszych kochanych prosiaczkach...

Re: Kromkowe dzieci za TM: Ryszard, Franciszek, Lucjan, Stef
Stefan się poddał... 02.09.2015 [*] Został pochowany obok Lucjana, na ich ukochanej Pani hipciowej....
Zemdlał/ zasłabł podczas kroplówki... nie pomógł już tlen i adrenalina....
Pobiegł do Lucjana.....
Nasz mały szary synek.... był z nami od zawsze.... od czerwca 2010 roku z nami był.... aż do wczoraj.... aż do 02.09.2015...
Nasz czyściutki chomiś... zasnął na zawsze

Od października 2014 miał problemy z samodzielnym jedzeniem... Trzykrotnie miał usuwany ropień... Raz włącznie z zębem... Wcześniej Stefan nie chorował.... Raz miał zapalenie ucha, parę dni kropelek i po wszystkim....
Odkąd zaczęły się ropnie zaczęły się problemy z jedzeniem, dokarmianie, dziwne ataki....
Wszystko przez ten ostatni rok....
Wcześniej był zdrową kochającą życie i jedzenie świnką.... naszym małym szarym synkiem z dużymi czarnymi oczami... i beżowym brzuszkiem.... nasz mały różowy nosek.... Mistrz ziewania i wyciągniętych stópek.... Kochał zieloną paprykę

Zemdlał/ zasłabł podczas kroplówki... nie pomógł już tlen i adrenalina....
Pobiegł do Lucjana.....
Nasz mały szary synek.... był z nami od zawsze.... od czerwca 2010 roku z nami był.... aż do wczoraj.... aż do 02.09.2015...
Nasz czyściutki chomiś... zasnął na zawsze

Od października 2014 miał problemy z samodzielnym jedzeniem... Trzykrotnie miał usuwany ropień... Raz włącznie z zębem... Wcześniej Stefan nie chorował.... Raz miał zapalenie ucha, parę dni kropelek i po wszystkim....
Odkąd zaczęły się ropnie zaczęły się problemy z jedzeniem, dokarmianie, dziwne ataki....
Wszystko przez ten ostatni rok....
Wcześniej był zdrową kochającą życie i jedzenie świnką.... naszym małym szarym synkiem z dużymi czarnymi oczami... i beżowym brzuszkiem.... nasz mały różowy nosek.... Mistrz ziewania i wyciągniętych stópek.... Kochał zieloną paprykę

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Bardzo mi przykro
Był taki dzielny..
Dla Stefana

Był taki dzielny..
Dla Stefana

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
tyle się naczytałam o Was , o miłości , którą było czuć , bo " biła " od monitora
teraz aż same łzy poleciały , jak przeczytałam ,że spotkał się z kumplem
na drogę , aby nie błądził
trzymaj się , razem z mężem . Stefanek już nie cierpi i czeka... na Was
teraz aż same łzy poleciały , jak przeczytałam ,że spotkał się z kumplem
na drogę , aby nie błądził

trzymaj się , razem z mężem . Stefanek już nie cierpi i czeka... na Was