4 chłopców z Biomedu na koniec wakacji w DT i TDT
Moderatorzy: porcella, pucka69
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: 4 chłopców z Biomedu na koniec wakacji w DT i TDT
A to co ustaliłyśmy z Judytą dla labów? Immunoglucan, probiotyk i ulgastran przez min.14 dni plus wit C na dłużej?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Widać nie dla tych. Albo dr Magda jest innego zdania. Pod wrażeniem ich tłustych kuperków.
@Kasiak, zajrzyj im w ząbki, zobacz, czy mają siekacze biale, czy szare. Zawsze coś będzie wiadomo.
@Kasiak, zajrzyj im w ząbki, zobacz, czy mają siekacze biale, czy szare. Zawsze coś będzie wiadomo.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ooo to do mnie idzie ten "bardziej" biały czyli pokusa mniejsza co do nieoddania
- Natalinka
- Kontakt:
Lilith, trochę sobie mogą u mnie powaletować Nie zdążyłam ich dziś odebrać - jutro na bank wieczorem zabieram oba przejawy dorodności. Wygląda, że do nas trafią biały cały i aguti - pomyśl nad imionami, też się zastanowię w wolnej chwili. Z góry tylko ostrzegam, że zbyt ich nie ucywilizuję, bo czasu mam jak na lekarstwo ostatnio i ledwo z moją czwórką gadam z rana przy śniadaniu i wieczorem przy kolacji. Klops kompletny, bo mi dziewczyny wtórnie dziczeją.Lilith88 pisze:Ja wiem o co chodzi Wy je tam macie na miejscu i obserwujecie, więc najlepiej będziecie wiedzieć kiedy je do mnie można wysłać. Też nie ma sensu ich na siłę szybko do mnie wysyłać jeśli mogą siedzieć u Natalinki
Pucko, Porcello, mam pytać na miejscu tzn. w MV, czy dawać im immuno i resztę?
Czarna Kluska i Morena
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
No spytaj, powiedz że ustalałyśmy z Judytą. O której będziesz? Bo ja na 19.30, mogłabym Ci dać probiotyk i ulgastran, bo mam.
- Natalinka
- Kontakt:
Też tak mniej więcej się dotelepię! To super, bo mam tylko immuno.
Czarna Kluska i Morena
- Lilith88
- Kontakt:
Długo nie myślałam mam trzy imiona w dwóch konfiguracjach: Jimi (Hendrix) i Mitch (Mitchell) czyli dwóch wybitnych muzyków bezpośrednio związanych lub też Jimi (Hendrix) i Kurt (oczywiście Cobain) jako dwóch wybitnych z Seattle
Natalinka dawaj swoje i wybieramy
wczoraj wieczorem padłam ... dziś zrobię im wątek i wstawię zdjęcia (@porcella dzięki za link do instrukcji). Pytałam w MV o zalecania dwa razy i 2 razy dostałam odpowiedź, że nic im szczególnego nie trzeba. Jedzą z apetytem a dziś rano radośnie popiskiwali i kląskali przyjaźnie między sobą i już nie udawali, że są kamieniami Ząbki dokładnie obejrzę po pracy.
- Natalinka
- Kontakt:
Lilith! Jimi (aguti) i Kurt są super - przegłosowane Odbieram ich dziś wieczorem, więc dam znać choćby króciutko, jak jest.Lilith88 pisze:Długo nie myślałam mam trzy imiona w dwóch konfiguracjach: Jimi (Hendrix) i Mitch (Mitchell) czyli dwóch wybitnych muzyków bezpośrednio związanych lub też Jimi (Hendrix) i Kurt (oczywiście Cobain) jako dwóch wybitnych z Seattle
Czarna Kluska i Morena
- Lilith88
- Kontakt:
Hahaha to się cieszę że się podoba to mamy chłopaków z Seattle
Czekam na relację
Czekam na relację